Antena 3 Actualitate Gabriela Firea: ”Stopăm creșterile explozive de preturi!”

Gabriela Firea: ”Stopăm creșterile explozive de preturi!”

de Laura Dinu    |    21 Mar 2022   •   10:38
Gabriela Firea: ”Stopăm creșterile explozive de preturi!”
Sursa foto: agerpres

Gabriela Firea promite că ”cetățenii și mediul de afaceri vor beneficia de protecție pentru cel puțin 1 an de zile, iar cei care vor specula prețurile vor fi supraimpozitați.”

”Stopăm creșterile explozive de preturi. Cetățenii și firmele trebuie să aibă protecție în fata liberalizărilor haotice. În forma finală a ordonanței de urgență convenită în Coaliție, cetățenii și mediul de afaceri vor beneficia de protecție pentru cel puțin 1 an de zile. Cei care vor specula prețurile vor fi supraimpozitați. Companiile care produc gaze naturale din subsolul românesc vor vinde producția la prețuri rezonabile pentru cetățenii români.

În același timp, Ministerul Finanțelor a identificat resursele financiare necesare și a alocat 2,4 miliarde de euro pentru acest pachet de sprijin destinat populației și economiei naționale.

​Mai mult, PSD consideră că plafonarea prețurilor la energie și gaze naturale, care reprezentau peste 50% din creșterea inflației, va determina o stabilizare a prețurilor de consum, cu un efect pozitiv asupra puterii de cumpărare a populației.

​Totodată, vom continua colaborarea cu partenerii din Coaliția de guvernare pentru o reglementare cât mai rapidă în domeniul comerțului cu carburanți și al asigurărilor auto, care să determine o scădere a costurilor de transport și să reducă astfel presiunea asupra inflației, ”scrie Gabriela Firea pe o rețea socială. 

‼️Stopām cresterile explozive de preturi. Cetātenii si firmele trebuie sā aibā protectie în fata liberalizārilor...

Publicată de Gabriela Firea pe Duminică, 20 martie 2022

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea PSD

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close