Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: "Vrea să închidă toate șantierele publice și private din Capitală!"

Gabriela Firea: "Vrea să închidă toate șantierele publice și private din Capitală!"

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, face un apel către consilierii generali PNL și USR să participe la ședința extraordinară a CGMB de marți, unde, la propunerea social-democraților, Primăria Capitalei ar trebui să preia cele patru spitale din Sectorul 1.

Gabriela Firea: "Vrea să închidă toate șantierele publice și private din Capitală!"
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    23 Feb 2021   •   12:04

”Salvăm spitalele din Sectorul 1! Ședință extraordinară de Consiliu General azi, pentru preluarea la Primăria Capitalei a celor 4 spitale din Sectorul 1 cărora li s-a tăiat finanțarea de către primarul dreptei unite din sectorul 1.

Convocarea a fost facută la solicitarea colegilor mei consilieri generali social - democrati, deoarece, deși au depus în timp util proiectul, noul primar general - tot al dreptei unite împotriva oamenilor -, a refuzat abuziv să-l introducă pe ordinea de zi a ședinței ordinare de vineri.

Când el are altă treabă, decât să salveze aceste spitale importante!

Vrea să închida toate șantierele publice și private din Capitală, scăzând calitatea vieții și îngroșând rândul șomerilor!

Acesta este “noul” lor București!

Sperăm ca doamnele și domnii consilieri generali PNL și USR vor participa azi la ședință si vor vota proiectul nostru, prin care cele 4 spitale sunt preluate în administrarea Primăriei Capitalei, a Consiliului General, prin Administrația Spitalelor.

Dacă vor fugi de răspundere, așa cum au procedat și colegii lor de la sectorul 1, nu vor dovedi altceva decât dispreț față de cetățeni și faptul că au mințit în campanie: sănătatea oamenilor nu este pentru ei o prioritate.

A spus-o cu subiect și predicat Dl. Cîțu. Dar el e un premier trecător - o tristă figură în galeria premierilor români.

Însa, partidele, mai ales PNL, mai vor să vină în fața românilor și să ceară voturi”, scrie Gabriela Firea pe o rețea socială. 

Salvam spitalele din Sectorul 1! Sedinta extraordinara de Consiliu General azi, pentru preluarea la Primaria Capitalei a...

Publicată de Gabriela Firea pe Luni, 22 februarie 2021

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Vreme severă în România! Ploi torențiale, furtuni și grindină
x close