Antena 3 Actualitate Gabriela Firea, ultimatum pentru PNL

Gabriela Firea, ultimatum pentru PNL

20 Apr 2016   •   15:11
Gabriela Firea, ultimatum pentru PNL

Candidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei, Gabriela Firea, şi-a exprimat speranţa miercuri ca liberalii să-şi rezolve problemele şi să-şi desemneze 'sută la sută' reprezentantul la alegerile pentru municipalitatea bucureşteană, scrie DCnews.ro.

'Până acum ştiu câţiva dintre contracandidaţi. Nu îi ştiu pe toţi. Eu sper ca în cel mai scurt timp şi PNL, un partid istoric, un partid important din România să-şi desemneze sută la sută candidatul. De altfel până marţi este termenul limită de înscriere a candidaturilor atât pentru Primăria Generală, pentru Consiliul General, pentru consiliile locale, primari de sector şi consilierii din întreaga ţară.

Este normal câteva zile, probabil, să mai existe puţină confuzie, dar sunt convinsă că PNL va clarifica această situaţie în perioada următoare. De altfel, îmi doresc ca această campanie să fie despre proiecte, despre oameni, despre tineri şi nu neapărat despre teme pe care le-am dezbătut în anii '90. Între timp am îmbătrânit cu toţii sau, mă rog, suntem mai înţelepţi, nu mai bătrâni', a declarat Gabriela Firea, cu prilejul depunerii candidaturii la Primăria Generală.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close