Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: ”În România, vaccinarea NU este obligatorie! Nimeni nu poate fi constrâns să se vaccineze!”

Gabriela Firea: ”În România, vaccinarea NU este obligatorie! Nimeni nu poate fi constrâns să se vaccineze!”

Profesorii, medicii, asistenții sociali, pompierii și polițiștii care nu s-au vaccinat trebuie să aibă acces gratuit la teste, afirmă Gabriela Firea: „Nu e normal că statul român să-și forțeze cetățenii din domenii esențiale să se vaccineze, impunându-le costurile prohibitive ale testării”.

Gabriela Firea: ”În România, vaccinarea NU este obligatorie! Nimeni nu poate fi constrâns să se vaccineze!”
Sursa foto: agerpres
de Laura Dinu    |    20 Sep 2021   •   13:18

”Total greșită intenția guvernului de a obliga personalul din domenii vitale să se testeze pe banii proprii. Adică medici, asistenți, profesori, pompieri etc. Testarea are rol cheie în combaterea pandemiei, cel puțin la fel de important precum vaccinarea. Așa după cum vaccinarea este/trebuie să fie accesibilă tuturor, inclusiv în mediul rural și testarea ar trebui să fie accesibilă tuturor.

Nimeni nu poate fi constrâns să se vaccineze! În România, vaccinarea NU este obligatorie!

NU e normal ca statul român să-și forțeze cetățenii din domenii esențiale să se vaccineze, impunându-le costurile prohibitive ale testării!

De altfel, chiar și Organizația Mondială a Sănătății se opune vaccinării obligatorii împotriva COVID!

Toți cei care nu s-au vaccinat, n-au trecut prin boală și lucrează în domenii esențiale-profesori, medici, asistenți sociali, pompieri, polițiști-trebuie să aibă acces gratuit/facil la teste pentru a-și exercita profesia în condiții cât mai sigure, inclusiv pentru cei cu care interacționează.

Statul român, societatea românească, au nevoie ca aceste categorii profesionale esențiale să lucreze nu să fie silite să plătească un cost prohibitiv al testelor impuse de certificatul verde, fără de care nu mai pot lucra”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Total gresitā intenția guvernului de a obliga personalul din domenii vitale să se testeze pe banii proprii. Adicā...

Publicată de Gabriela Firea pe Luni, 20 septembrie 2021

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Cunoscută cafenea din București, închisă de ANPC
x close