Antena 3 CNN Actualitate Gările din Prahova, în beznă. Electrica a pus sechestru pe Gara de Sud din Ploieşti

Gările din Prahova, în beznă. Electrica a pus sechestru pe Gara de Sud din Ploieşti

Gările din Prahova, în beznă. Electrica a pus sechestru pe Gara de Sud din Ploieşti
10 Dec 2008   •   18:16

27 de gări si halte CFR din Prahova au rămas fără lumină şi mai multe spaţii ale unor gări din Ploieşti au fost puse sub sechestru. Măsura extremă a fost luată în condiţiile în care regionala CFR Bucureşti şi Galaţi are datorii de peste 84 de milioane de lei către Electrica Muntenia Nord.
Gări importante din judeţul Prahova, precum cea din Sinaia, Câmpina sau Comarnic au rămas în beznă, după ce eu fost deconectate de la reţeaua de electricitate. Şi peronul sau interioarele Gării de Nord din Ploieşti au fost lăsate în beznă.
Reprezentanţii Agenţiei de Furnizare a Energiei Electrice Electrica Muntenia Nord Ploieşti se plâng că Regionalele CFR Bucureşti şi Galaţi au datorii pe care nu le-u plătit de aproape 2 ani. Cazul a ajuns deja în instanţă, fiind dispus sechestrul pe o parte din bunurile regionalelor.
Gara de Sud din Ploieşti este una dintre clădirile care ar putea fi scoase la vanzare chiar de anul viitor. Nici Gara de Vest nu a scăpat uşor.
Sentiinţele continuă să curgă, iar numărul staţiilor CFR care riscă să fie puse sub sechestru creşte pe zi ce trece. Iar din ianuarie, mai multe spaţii CFR vor fi scoase la vânzare.
Antena 3

×
Subiecte în articol: electrica datorii
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close