x close

Generalul cu 4 stele, Anghel Andreescu, vicepreşedinte pentru politici de afaceri interne în cadrul CNMR

28 Dec 2017   •   17:29
Generalul cu 4 stele, Anghel Andreescu, vicepreşedinte pentru politici de afaceri interne în cadrul CNMR

Generalul cu 4 stele, Anghel Andreescu, chestor român de poliție  în rezervă, a îndeplinit numeroase funcţii de conducere în cadrul M.A.I. şi a Sistemului de Securitate Naţională: secretar de stat, șef al Departamentului de Ordine și Siguranță Publică din Ministerul Administrației și Internelor, director al Serviciului de Protecție și Pază (SPP) şi comandant al Jandarmeriei Române, iar în anul 2000 a fost decorat cu Ordinul „Steaua României” în grad de Mare Ofițer.

Astăzi, domnul Anghel Andreescu, devine Vicepreşedinte pentru POLITICI DE AFACERI INTERNE în cadrul CNMR. Dedicarea, curajul şi determinarea cu care acesta a slujit pentru siguranţa poporului român sunt garanţii pentru apărarea, alături de CNMR, a integrităţii teritoriale a României, acesta fiind şi o voce puternică în apărarea drepturilor oamenilor din Harghita, Covasna şi Mureş.

„Generalul Anghel Andreescu este o personalitate recunoscută pentru contribuţiile avute în slujba statului român, faţă de apărarea valorilor şi integrităţii teritoriale a României. CNMR este mândră să aibă alături un patriot adevărat care a acţionat şi va continua să acţioneze împotriva războiului hibrid început de Budapesta împotriva României. Preocuparea lui Anghel Andreescu faţă de teritoriile româneşti din Harghita, Covasna şi Mureş precum şi acţiunile întreprinse pentru respectarea de către comunitatea maghiară a constituţiei şi legilor ţării, vor consolida poziţia şi forţa CNMR pentru apărarea României în faţa provocărilor externe şi interne.”, a declarat preşedintele CNMR, Alexandru Cumpănaşu.

Citeşte mai multe despre:

Alexandru Cumpanasu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati