Antena 3 CNN Actualitate George Buhnici a dat-o din nou în bară! Noi afirmații criticate puternic de internauți

George Buhnici a dat-o din nou în bară! Noi afirmații criticate puternic de internauți

George Buhnici a fost din nou puternic criticat pe o rețea socială după câteva declarații cu privire la diferența între bărbați și femei.

George Buhnici a dat-o din nou în bară! Noi afirmații criticate puternic de internauți
Sursa foto: YouTube/ George Buhnici
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Noi 2022   •   13:33

”Bărbații fac muncile cele mai grele, mai periculoase, mai departe de casă. Câștigă salarii mai mari dar aduc aproape tot în bugetul familiei. Au sănătatea șvaițer de obicei după 45 și mor majoritar prin infarct, pentru că se cred de fier și nu se îngrijesc. Care e sexul mai tare?”, se întreabă George Buhnici pe o rețea socială.  

Internauții l-au criticat dur după aceste declarații:  

”Generalizezi si spui lucruri false. Asta cu "mor majoritar prin infarct" chiar e falsă și ți-ai da seama că e falsă la un scurt search pe Google. Nu e niciunul sexul mai tare! Nu despre asta e vorba! Pui problema cel puțin aiurea”. 

”Fix tu trebuia să postezi iar ceva legat de asta.. care iar n-are nicio treabă cu nimic..” 

”Buhnici, calmează-te, ești jurnalist, cea mai grea muncă pe care o faci e să te ridici din pat.” 

”Și parca te văd ca umbli iar cu scuzele pe YouTube curând. Bărbații fac munci mai grele fizic? Da, majoritatea joburilor de genul ăla sunt predominate de bărbați, dar dacă ai trăi în același secol cu noi, ai vedea că femeile câștigă la fel de mult sau chiar mai mult.” 

”George, eu poate sunt de acord cu tine, dar ai grijă la postările astea controversate, nu vreau să fii cancel-uit de tot!” 

”Omule, ai 40 de ani și încă vrei sa dovedești că bărbații sunt mai puternici decât femeile. Nu te face bărbat că stai și îți verși frustrările pe internet în loc să tai lemne ca un bărbat ce zici tu ca ești”, sunt doar câteva dintre mesajele venite din partea acestora.

×
Subiecte în articol: George Buhnici
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close