Antena 3 CNN Actualitate George Buhnici nu s-a prezentat la prima audiere de la CNCD. Nu a avut timp să-și pregătească apărarea

George Buhnici nu s-a prezentat la prima audiere de la CNCD. Nu a avut timp să-și pregătească apărarea

Noi informații în scandalul provocat de George Buhnici prin declarațiile sale. Acesta nu s-a prezentat la prima audiere la Consiliul pentru Combaterea Discriminării şi a cerut răgaz să-şi pregătească apărarea.

George Buhnici nu s-a prezentat la prima audiere de la CNCD. Nu a avut timp să-și pregătească apărarea
Sursa foto: YouTube/ George Buhnici
de Andreea Ştefan    |    01 Aug 2022   •   10:44

George Buhnici nu s-a prezentat la prima audiere din data de 27 iulie, stabilită de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

Avocata sa a cerut prelungirea termenului din cauză că influencer-ul ar fi primit amenințări, la fel și soția ta, iar CNCD a fost de acord ca următorul termen să fie stabilit pentru 23 august.

Dacă forul stabilește că declarațiile lui George Buhnici sunt discriminatorii, acesta riscă să primească o amendă de până la 100.000 de lei.

Vă reamintim că George Buhnici a declarat într-un interviu că nu vrea să vadă la mare femei cu vergeturi sau celulită, iar ulterior a postat pe contul său de YouTube un clip intitulat ”Iertați-mă, doamnelor”, în care-și cere scuze pentru afirmațiile făcute anterior.

×
Subiecte în articol: George Buhnici CNCD
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close