Antena 3 CNN Actualitate George Buhnici, ”poliția” femeilor care mănâncă inadecvat: ”O femeie mai săracă decât mine mânca o merdenea”

George Buhnici, ”poliția” femeilor care mănâncă inadecvat: ”O femeie mai săracă decât mine mânca o merdenea”

Ies la iveală noi declarații controversate, marca George Buhnici. Virală este acum o declarație în care Buhnici critică o femeie ”mai săracă decât el”, pentru că mânca o merdenea, deși este ”cel puțin ușor supraponderală”.

George Buhnici, ”poliția” femeilor care mănâncă inadecvat: ”O femeie mai săracă decât mine mânca o merdenea”
Sursa foto: Captură YouTube/ HappyFishTV
de Andreea Ştefan    |    30 Iul 2022   •   16:19

După ce și-a cerut scuze în scandalul vergeturilor iscat de faptul că le-a cerut doamnelor și domnișoarelor care nu se încadrează în tiparele lui de frumusețe să mai dea pe la sală, pentru că își strică priveliștea de la plajă, vlogger-ul lovește din nou. 

George Buhnici este deja anchetat de Consiliul pentru Combaterea Discriminării în urma declarațiilor considerate sexiste.

”Trigger alert! Acum o să zică toți că sunt un nenorocit din ăla, că mă uitam de sus. Mă uitam de pe scara rulantă în jos.

Era o doamnă mai săracă decât mine, care se vedea clar că era într-o uniformă de femeie de serviciu, care își terminase tura și stătea liniștită, așa, cumva jenată, pe un colț, pe o bâncuță în mall, mâncând o merdenea. Așa, o femeie ușor supraponderală.

Ce simți când te uiți la o femeie care tocmai, săraca, a muncit, a ieșit din tură, este cel puțin ușor supraponderală și mănâncă o merdenea? (...) Eu am prostul obicei să mă uit la oameni și îmi imaginez chestii și mă gândesc.

Eu, ca unul care a slăbit și pot să privesc de sus de pe scara rulantă, mă gândeam: Bă, serios? Nu simți că e ceva în neregulă în viața ta? Ți s-a făcut fomiță și aveai nevoie de o gustărică și tot ce ai putut să faci a fost să bagi în tine niște făină cu ulei?”, a declarat George Buhnici într-un podcast.

×
Subiecte în articol: George Buhnici
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close