Antena 3 CNN Actualitate George Buran, polițist pentru 20 de zile: „Am vrut să îi ating pe toți cu motivul pentru care eu mă las de Poliție”. Ce se va întâmpla acum cu tânărul

George Buran, polițist pentru 20 de zile: „Am vrut să îi ating pe toți cu motivul pentru care eu mă las de Poliție”. Ce se va întâmpla acum cu tânărul

George Buran, polițist pentru 20 de zile: „Am vrut să îi ating pe toți cu motivul pentru care eu mă las de Poliție”. Ce se va întâmpla acum cu tânărul
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
25 Oct 2019   •   12:08

George Buran, tânărul care și-a dat demisia din Poliția Română după doar 20 de zile în serviciu, vine cu noi explicații despre gestul său radical.

El reclamă condițiile de Ev Mediu de la Secția de Poliție din Prahova la care lucrat. Acolo, agenții nu au încălzire, nu au apă de niciun fel, aşadar în băi nu sunt montate chiuvete, iar toaletele sunt improprii. Din păcate nu este vorba de un caz singular. Aceasta este situaţia în care se află numeroase alte sedii de poliţie din ţară.

George Buran, în vârstă de 20 de ani, a renunţat la funcţie după ce a văzut în ce condiții ar trebui să muncească.

Proaspătul agent şi-a înaintat demisia superiorilor după doar 20 de zile de lucru şi reclamă vehement sistemul. Tânărul a venit în România după ce, mai bine de 15 ani, a locuit în Spania.

VEZI AICI MESAJUL LUI GEORGE BURAN

”Am vrut sa ii ating pe toti cu motivul pentru care eu ma las de politie. (....) Acolo unde lucrez eu nu este apa curenta, nu avem nici macar o chiuveta, nu avem o toaleta. Toaleta pe care o avem este o baie turceasca foarte mizerabila”, spune George Buran.

Întrebat dacă a mai fost ceva care l-a determinat să ia o decizie atât de radicală, tânărul a răspuns: „Propozitia "nu avem". Nu avem bani, nu avem echipament, nu avem, nu putem. Deci, ideea e ca noi am terminat scoala si nu ne-au oferit nimic, pur si simplu”.

După ce şi-a postat mesajul de revoltă pe Facebook, tânărul a primit sute de reacţii. Dezamăgit, tănărul a decis acum să se mute înapoi în Spania. Vrea să îşi continue studiile şi să urmeze o facultate în domeniul IT.

 

 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close