Antena 3 CNN Actualitate Actorul George Burcea a fost jefuit în timp ce se afla în vacanţă. Ce obiect indispensabil i-a fost furat

Actorul George Burcea a fost jefuit în timp ce se afla în vacanţă. Ce obiect indispensabil i-a fost furat

George Burcea a fost jefuit chiar în timp ce se afla în vacanţă, în Costa Rica, alături de partenera lui, Viviana Sposub.

Actorul George Burcea a fost jefuit în timp ce se afla în vacanţă. Ce obiect indispensabil i-a fost furat
Sursa foto: Facebook, George Burcea
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Mai 2023   •   13:58

Vacanța nu a fost lipsită de peripeții, actorul și vedeta de televiziune fiind victimele unui hoț care a reușit să îi lase fără telefoanele mobile și alte bunuri. După aproape două săptămâni de la incident, George Burcea a dezvăluit că au reușit să își recupereze doar telefoanele.

Actorul a povestit întreaga întâmplare pe contul său de Facebook.

"I’m back după 2 săptămâni fără telefon! Poza asta din Costa Rica e printre singurele pe care am reușit să le recuperez după ce un “bun samaritean” ne-a furat telefoanele și nu numai… Pura Vida!", a scris actorul pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: A murit un actor din universul Star Wars. Avea 58 de ani

În urmă cu câteva luni, George Burcea şi Viviana Sposub s-au stabilit în America, după ce actorul a fost distribuit în serialul "Wednesday".

I’m back după 2 săptămâni fără telefon! Poza asta din Costa Rica e printre singurele pe care am reușit să le recuperez după ce un “bun samaritean” ne-a furat telefoanele și nu numai… Pura Vida!

Publicată de George Burcea pe Marţi, 23 mai 2023

×
Subiecte în articol: George Burcea jefuit vacanţă
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close