Antena 3 CNN Actualitate George Simion a scăpat porumbelul. Ce va face cu banii primiți ca dar de nuntă

George Simion a scăpat porumbelul. Ce va face cu banii primiți ca dar de nuntă

George Simion a dezvăluit astăzi ce va face, de fapt, cu banii primiți ca dar de nuntă. Liderul AUR a ținut totuși să menționeze că darul este opțional la nunta sa cu Ilinca Munteanu.

George Simion a scăpat porumbelul. Ce va face cu banii primiți ca dar de nuntă
Sursa foto: captura video
de Gabriel Dano    |    26 Aug 2022   •   20:20

Inițial, George Simion a anunțat că așteaptă la nunta sa aproximativ 100.000 de invitați. Până la urmă, cel mai probabil în jur de 10.000 de persoane îi vor fi alături la nunta sa, care va fi din multe puncte de vedere asemănătoare unui festival.

Accesul invitaților la nuntă se va face cu brăţări de acces. Nuntașii se vor bucura de muzică bună, mâncăruri pregătite în 100 de ceaune. În plus, vor putea face diferite activități, printre care și o plimbare cu balonul cu aer cald. Această distracție nu va fi gratis, însă.

La final, cei care vor să-i lase un dar de nuntă liderului AUR și soției lui trebuie să știe că banii vor fi folosiți în scop caritabil. Potrivit declarațiilor mirelui, banii din darul de la nunta de sâmbătă vor fi donați unei asociaţii care va infiinţa un spital mobil, potrivit SpyNews.

Detaliul inedit surprins în curtea casei lui George Simion înainte de nuntă

În așteptarea nunții lui George Simion cu Ilinca Munteanu, Antena 3 a mers acasă la liderul AUR pentru a vedea cum a fost amenajată curtea casei pentru marele eveniment, nunta-festival. Peste 10.000 de invitați sunt așteptați mâine în localitatea Măciuca din Vâlcea.

"Pregătirile sunt în toi aici, la casa din care a plecat pentru ultima oară George Simion, în calitate de burlac sau, cum spuneau oamenii de pe stradă, în calitate de ficior. Este o casă tradițională românească, cu foarte multe flori puse pe prispa casei.

L-am văzut pe George Simion în timp ce se pregătea să plece către primărie, foarte emoționat, mai curajoasă părea soția. Curtea a fost amenajată cu un aranjament mai degrabă tradițional. În prima parte, foarte multe straie tradiționale pregătite, care să arate faptul că acolo a fost pregătită mireasa, de exemplu, conform tradiției din zonă.

Nu s-a întâmplat acest lucru, însă știm foarte bine că George Simion este un iubitor al tradițiilor românești, a tot ce înseamnă motiv tradițional românesc. Vă spuneam că sunt multe pregătiri aici, încă mai sunt multe lucruri de făcut.

Se descarcă camioanele cu mâncare, se descarcă camioanele cu apă, vedem foarte multe baxuri de apă pregătite pentru marea nuntă de mâine Astăzi invitații sunt destul de puțini, însă mâine îi așteptăm pe cei 10.000 de oameni care vor fi redirecționați către 4 parcări și de acolo vor fi preluați de autocare", a transmis corespondentul Antena 3 Radu Tiliță.

În zonă au ajuns și autoritățile pentru a se asigura că totul decurge conform planului. Atât polițiștii, cât și pompierii au discutat cu cei din organizare. În plus, utilaje de mare tonaj pregătesc terenul pentru cei care vor dansa mâine la nunta lui George Simion.

 

×
Subiecte în articol: George Simion
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close