Antena 3 CNN Actualitate Gestul emoționant al unui bătrân care a îngenunchiat în fața soției sale, în plină stradă: "Tu încă aştepţi ca Gigel să îţi aducă un buchet de flori"

Gestul emoționant al unui bătrân care a îngenunchiat în fața soției sale, în plină stradă: "Tu încă aştepţi ca Gigel să îţi aducă un buchet de flori"

Un bătrân a fost surprins pe o stradă din Iași în timp ce a îngenunchiat în fața soției sale. Motivul i-a emoționat pe mulți. Imaginile au ajuns virale pe internet.

Gestul emoționant al unui bătrân care a îngenunchiat în fața soției sale, în plină stradă: "Tu încă aştepţi ca Gigel să îţi aducă un buchet de flori"
Sursa foto: TikTok | biaiacob1
de Ioana Mircea    |    13 Noi 2023   •   23:00

Scene impresionante au fost surprinse pe o stradă din Iași. Un bătrân s-a aplecat și s-a pus în genunchi pentru a închide fermoarul de la jacheta soției sale.

Momentul a fost filmat în urmă cu câteva zile și postat TikTok unde a devenit viral rapid. Postarea a adunat mii de reacții și comentarii, iar tânăra care a împărtășit momentul a scris cu umor: "Domnul s-a pus în genunchi să îi încheie fermoarul doamnei, iar tu încă aștepți ca Gigel să-ți aducă un buchet de flori.”

Clipul video are aproape 40 de mii le aprecieri, iar reacțiile online s-au împărțit între cei impresionați și mișcați de gestul tandru al bărbatului și cei care au susținut că nu orice femeie merită astfel de atenție din partea partenerului.

Citește și: Gest dubios din partea influencerilor: Își bagă hârtie igienică în firgider. Motivul halucinant

"Asta înseamnă iubire necondiționată". "Toate fetele în comentarii aici emoționate, dar câte s-au gândit că majoritatea fetelor de azi au unu/doi băieți care “sunt doar un prieten." "Doamna e din generația veche….pentru generația nouă e nasol să pui genunchiul în pământ", sunt câteva dintre comentarii.

@biaiacob1 Ador ?‍?️?? #foryou #ig #fyp ♬ Love Is Beautifully Painful (Ghost Duet Version) - Darkrose

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close