Antena 3 CNN Actualitate Gestul făcut de Klaus Iohannis la finalul paradei militare

Gestul făcut de Klaus Iohannis la finalul paradei militare

Gestul făcut de Klaus Iohannis la finalul paradei militare
01 Dec 2019   •   13:09

Preşedintele Klaus Iohannis i-a salutat, la finalul paradei militare, pe o parte dintre românii care au asistat la eveniment, având scurte dialoguri cu cei mici, dar şi cu adulţii.

Şeful statului a dat mâna cu mai mulţi cetăţeni care au venit la defilare, aceştia urându-i "La mulţi ani!" de Ziua Naţională. "La mulţi ani, domnule preşedinte, să vă dea Dumnezeu sănătate!", i-a transmis un bărbat lui Klaus Iohannis.

Preşedintele a vorbit în special cu copii, cei mai impresionaţi de paradă. "Ţi-a plăcut?", l-a întrebat Iohannis pe un băieţel care i-a răspuns afirmativ. Şeful statului a remarcat şi un copil aflat pe umerii unui bărbat, fluturând un steag. "Ce faci acolo cu steagul?", l-a întrebat preşedintele, zâmbind, pe micuţ.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, duminică, la parada militară de Ziua Naţională a României. Pe sub Arcul de Triumf au defilat aproximativ 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, din care 500 de militari din peste 20 de ţări aliate sau partenere, aproximativ 200 de mijloace tehnice şi peste 50 de aeronave.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close