Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Vlădan, criminalul de la coaforul din Perla, mai stă încă 30 de zile în arest

Gheorghe Vlădan, criminalul de la coaforul din Perla, mai stă încă 30 de zile în arest

Gheorghe Vlădan, criminalul de la coaforul din Perla, mai stă încă 30 de zile în arest
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    30 Mar 2012   •   12:18

Magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au decis, vineri, prelungirea mandatului de arestare al lui Gheorghe Vlădan, astfel încât criminalul de la coaforul din zona Perla va sta în arest încă 30 de zile, din 5 aprilie până pe 4 mai inclusiv.

Vlădan a fost arestat pentru 29 de zile, pe data de 6 martie 2012, pentru omor calificat şi deosebit de grav şi tentativă la omor calificat şi deosebit de grav.

Pe 5 martie, Vlădan şi-a împuşcat mortal soţia şi pe o colegă a acesteia, în coaforul de la Perla unde femeile lucrau, criminalul rănind totodată şi alte şase persoane, angajaţi şi clienţi ai salonului. Raportul de expertiză medico-legală psihiatrică a arătat că Gheorghe Vlădan avea discernământ în momentul crimei.

Înaintea atacului armat din 5 martie, Gheorghe Vlădan a consumat alcool, medicii legişti stabilind că acesta avea în acea zi, în jurul orei 22.50, la mai bine de cinci ore de la comiterea crimelor, o alcoolemie de 0,25 grame la mie.

Criminalul de la coafor din Perla şi-a premeditat timp de opt zile atacul
. A vrut să-i omoare pe toţi, nu doar pe soţie şi nu s-ar fi oprit niciodată din tras, dar rămăsese fără gloanţe. Aşa a scăpat unul dintre supravieţuitorii atacului, ultimul dintre cei luaţi la ţintă de Gheorghe Vlădan.

Soţii Vlădan se aflau în proces de divorţ. Gheorghe Vlădan are 53 de ani şi era angajat ca şofer la Policlinica MAI.





×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close