Antena 3 CNN Actualitate Gică Popescu a făcut pneumonie după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. Ce spun medicii despre starea "Baciului"

Gică Popescu a făcut pneumonie după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. Ce spun medicii despre starea "Baciului"

Gică Popescu se află sub observaţie medicală. Acesta a dezvoltat o formă serioasă de pneumonie iar starea lui s-a agravat în spital. El fusese internat cu Covid-19 în urmă cu o săptămână, însă răspunsul la tratament nu a fost cel dorit de fostul mare fotbalist.

Gică Popescu a făcut pneumonie după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. Ce spun medicii despre starea "Baciului"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    14 Sep 2020   •   18:30

În urmă cu o săptămână Gică Popescu a fost testat pozitiv cu Covid-19.

"Avusesem niște dureri de cap și doar într-o zi câteva frisoane. Am zis să merg să fac testul. Mă testasem de multe ori până atunci. De data asta am ieșit pozitiv, dar în acel moment eram OK, nu mai aveam simptome. M-am dus și la Matei Balș pentru investigații suplimentare. Ce a urmat? Virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie și nu mi-a fost bine. Cu tuse ... După cum vezi, mai tușesc și acum, când vorbesc cu voi.." a declarat pentru gsp.ro, Gică Popescu, preşedintele clubului FC Viitorul.

Medicii au prelungit spitalizarea fostului căpitan al echipei naţionale de fotbal, întrucât organismul nu a răspuns pozitiv la tratamentul administrat până acum.

„Din păcate, tomografia computerizată, CT-ul adică, pe care am făcut-o în weekend la nivelul plămânilor nu a arătat foarte bine, iar doctorii mi-au spus că e nevoie să mai rămân spitalizat", a mai precizat Gică Popescu.

×
Subiecte în articol: Gica Popescu COVID-19
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close