Antena 3 CNN Actualitate Gică Popescu şi-a ridicat dosarul de la CNSAS

Gică Popescu şi-a ridicat dosarul de la CNSAS

Gică Popescu şi-a ridicat dosarul de la CNSAS
Sursa foto: Gica Popescu
03 Iul 2009   •   12:07

Gică Popescu s-a prezentat vineri din nou la CNSAS pentru a-şi ridica dosarul întocmit de fosta Securitate, în contextul în care zilele trecute au apărut în presă mai multe informaţii, potrivit cărora el ar figura în arhivele Consiliului cu dosar de colaborator al Securităţii. Gică Popescu a stat la CNSAS câteva minute. El a promis că va da mai multe detalii despre ce a decoperit în dosarul întocmit de fosta Securitate.

La rândul lor, şi alţi foşti mari fotbalişti s-au apărat, spunând că nu au turnat niciodată pe nimeni. Printre ei, Ladislau Boloni, Rodion Cămătaru şi Gică Hagi. Acesta din urmă susţine că fotbaliştii erau urmăriţi, nu colaboratori.

Cel considerat regele fotbalului românesc a dat şi indicii despre turnători: "Noi am fost sportivi, nu altceva. Nu am scris noi, noi am jucat, alţii au scris. Verificaţi dosarul celor care fac insinuări, verificaţi-i dosarul patronului de la Steaua, să vedeti ce-a facut. Să terminăm odată cu mizeriile astea"

Aflat în vacanţă la Monte Carlo, proaspătul europarlamentar a negat vehement.

Scandalul nu se opreşte aici. Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, povesteşte că fotbaliştii erau obligaţi să dea note informative către Securitate. Oficialul dinamovist a menţionat că în anturajul jucătorilor de la cluburile militare erau permanent colaboratori ai fostei Securităţi.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Gica Popescu CNSAS
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close