Antena 3 Actualitate Gigel Lazăr, președintele CIADO, după moartea lui Răzvan Ciobanu: Nimeni nu a spus asta!

Gigel Lazăr, președintele CIADO, după moartea lui Răzvan Ciobanu: Nimeni nu a spus asta!

03 Mai 2019   •   18:56
Gigel Lazăr, președintele CIADO, după moartea lui Răzvan Ciobanu: Nimeni nu a spus asta!
Sursa foto: foto: Facebook

Gigel Lazăr, președintele executiv al Centrului Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului (CIADO) Romania, a vorbit despre cea mai mare manipulare în cazul lui Răzvan Ciobanu.    

Gigel Lazăr a spus că cea mai mare manipulare este cea referitoare la faptul că Răzvan Ciobanu ar fi consumat cinci substanţe interzise înainte să urce la volan. Preşedintele CIADO România a declarat că aşa ceva este imposibil, susţinând faptul că în istoria consumatorului de droguri nu a existat aşa ceva.

"Putea să consume doar un anumit tip de droguri şi alcool. În organism s-ar fi provocat din start reacţia altor substanţe care ies la necropsie. Nu trebuie să plecăm de la ideea că substanţele respective sunt de un anumit tip până când nu vedem concret rezultatul analizelor de la laborator. Manipularea s-a făcut referitor la substanţe. Nimeni nu a spus ce substanţe, nimeni nu a spus cum, dacă au fost injectabile, dacă au fost trase pe nas”, a spus Lazăr Gigel pentru DC News.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close