Gigi Becali, supărat pe duhovnicul său, nu vrea să se mai spovedească în România (VIDEO)

29 Mar 2010   •   19:09
Gigi Becali, supărat pe duhovnicul său, nu vrea să se mai spovedească în România (VIDEO) becali

Gigi Becali n-ar ieşi din cuvântul Domnului nici ca să îşi iubească nevasta. Milionarul din Pipera a cerut dezlegare de la preot pentru asta. Secretul spovedaniei a ajuns însă în presă, iar Gigi Becali s-a supărat. Atât de rău că refuză să se mai spovedească în România.

14 zile a stat în arest Gigi. Şi în toată această perioadă, duhovnicul lui a avut foarte multă treabă. L-a spovedit şi l-a împărtăşit aproape în fiecare zi. Iar în ziua eliberării, în vinerea mare, Gigi i-a cerut o dezlegare.

Secretul a fost bine păstrat. O perioadă. Dar preotul a căzut în capcana ziariştilor. Şi a povestit despre lucruri lumeşti.

?Nu s-a pus problema ca eu să-i dau binecuvantarea să se împreuneze cu soţia. M-a sunat şi m-a întrebat ce să facă dânsul în situaţia aceasta şi i-am spus că Dumnezeu îl va lumina? a spus preotul.

Războinicul luminii a luat foc. Aşa că a luat o decizie radicală. De azi, părintele Vişan va rămâne duhovnicul familiei dar Gigi va merge doar la muntele Athos pentru spovedanie. Oricât a încercat mama lui să-l facă să se răzgândească, Gigi nu iartă.

Nu-i iartă nici pe jurnaliştii care i-au supărat familia. Şi ca de obicei când se supără, Gigi se gândeşte acum să se retragă din viaţa publică pentru a-şi proteja soţia şi fiicele de ziarele de scandal.Observator

ExitPOLL
x close