Antena 3 Actualitate Gigi Becali, supărat pe duhovnicul său, nu vrea să se mai spovedească în România (VIDEO)

Gigi Becali, supărat pe duhovnicul său, nu vrea să se mai spovedească în România (VIDEO)

29 Mar 2010   •   19:09
Gigi Becali, supărat pe duhovnicul său, nu vrea să se mai spovedească în România (VIDEO)
Sursa foto: becali

Gigi Becali n-ar ieşi din cuvântul Domnului nici ca să îşi iubească nevasta. Milionarul din Pipera a cerut dezlegare de la preot pentru asta. Secretul spovedaniei a ajuns însă în presă, iar Gigi Becali s-a supărat. Atât de rău că refuză să se mai spovedească în România.

14 zile a stat în arest Gigi. Şi în toată această perioadă, duhovnicul lui a avut foarte multă treabă. L-a spovedit şi l-a împărtăşit aproape în fiecare zi. Iar în ziua eliberării, în vinerea mare, Gigi i-a cerut o dezlegare.

Secretul a fost bine păstrat. O perioadă. Dar preotul a căzut în capcana ziariştilor. Şi a povestit despre lucruri lumeşti.

?Nu s-a pus problema ca eu să-i dau binecuvantarea să se împreuneze cu soţia. M-a sunat şi m-a întrebat ce să facă dânsul în situaţia aceasta şi i-am spus că Dumnezeu îl va lumina? a spus preotul.

Războinicul luminii a luat foc. Aşa că a luat o decizie radicală. De azi, părintele Vişan va rămâne duhovnicul familiei dar Gigi va merge doar la muntele Athos pentru spovedanie. Oricât a încercat mama lui să-l facă să se răzgândească, Gigi nu iartă.

Nu-i iartă nici pe jurnaliştii care i-au supărat familia. Şi ca de obicei când se supără, Gigi se gândeşte acum să se retragă din viaţa publică pentru a-şi proteja soţia şi fiicele de ziarele de scandal.Observator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close