Antena 3 Actualitate Gigi Becali, vânat de Armata care îi vrea echipa şi de Fiscul care îi vrea terenurile

Gigi Becali, vânat de Armata care îi vrea echipa şi de Fiscul care îi vrea terenurile

07 Iun 2011   •   23:55
Gigi Becali, vânat de Armata care îi vrea echipa şi de Fiscul care îi vrea terenurile
Sursa foto: Foto: Intact Images

După apogeu, urmează declinul. Gigi Becali e la un pas de prăpastie. Armata îi vrea echipa, iar Fiscul îi vrea terenurile. ANAF-ul îl execută silit pe latifundiarul din Pipera şi a scos deja la vânzare terenurile sale de milioane de euro.

Ghinioanele se ţin lanţ de patronul Stelei. Gigi Becali va rămâne în curând fără 12 hectare de teren intravilan. Direcţia de Finanţe Publice Ilfov scoate la licitaţie proprietatea latifundiarului situată pe Şoseaua Pipera Tunari.

Licitaţia va avea loc pe 16 iunie, iar preţul de pornire este de aproape şase milioane de euro. Toate par bune şi frumoase pentru Fisc. E greu de crezut însă că inspectorii vor reuşi vreodată să vândă acest teren la preţul pe care-l cer.

Deocamdată, lumea nu se înghesuie. Nici n-ar avea de ce, când preţul zonei este de 200 de euro metrul pătrat, iar Fiscul vrea pe terenul lui Becali dublu. Totuşi, cine este interesat poate suna la Fisc.

Patronul Stelei este un client mai vechi al Fiscului. Problemele au început din 2010, când autorităţile au descoperit că Gigi Becali are o datorie de 3,4 milioane de euro către stat - impozite neplătite în perioada 2004 - 2009 şi penalităţile de întârziere. Angajaţii Fiscului au solicitat sechestrarea unui teren de 1,2 hectare şi a palatului din Bucureşti. Patronul Stelei a refuzat să comenteze situaţia.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close