Antena 3 CNN Actualitate Giuliano Stroe, cunoscut ca "Micul Hercule", este de nerecunoscut în ultimele poze

Giuliano Stroe, cunoscut ca "Micul Hercule", este de nerecunoscut în ultimele poze

Giuliano Stroe, copilul cunoscut ca "Micul Hercule", este de nerecunoscut în ultimele poze pe care le-a postat la 13 ani de la momentul în care a doborât o serie de recorduri mondiale.

Giuliano Stroe, cunoscut ca "Micul Hercule", este de nerecunoscut în ultimele poze
Sursa foto: Instagram
de Georgiana Adam    |    05 Ian 2022   •   10:38

Giuliano Stroe, adolescentul cunoscut ca "Micul Hercule" sau "cel mai puternic copil", a postat o fotografie pe Facebook cu care şi-a uimit fanii.

Tânărul, acum în vârstă de 17 ani, din comuna Icoana, judeţul Olt, a devenit o senzaţie mondială când a intrat pentru prima dată în Guinness World Records cu cel mai rapid mers în mâini pentru un copil de cinci ani.

Mai târziu, în anul 2010, Giuliano a încercat să bată recordul pentru cele mai multe flotări la 90 de grade.

Tânărul şi-a impresionat fanii, de curând, după ce a postat pe Facebook o fotografie cu el, când ţine în mână o altă fotografie în care apare la vârsta la care a doborât recordul mondial.

Aproape 7000 de oameni au apreciat fotografia şi l-au felicitat, notează DailyMail.

Giuliano Stroe, cunoscut ca "Micul Hercule", este de nerecunoscut în ultimele poze

Giuliano Stroe, povestea "Micului Hercule" din comuna Icoana

Potrivit jurnaliştilor britanici, Giuliano Stroe a reuşit să doboare mai multe recorduri neoficiale până la vârsta de nouă ani, printre care şi 20 de flotări în timp ce stătea pe patru sticle, dar şi statul într-o mână pentru mai mult de 20 de secunde.

El a fost inspirat să intre în lumea bodybuilding-ului de tatăl său. Giuliano şi fratele său, Claudiu, au fost învăţaţi de tatăl lor numeroase exerciţii cu care au impresionat lumea.

Împreună cu fratele său, Giuliano Stroe au început, de la vârste fragede, să ridice greutăţi de patru kilograme pentru a-şi forma bicepşii sau pectoralii.

Antrenamentele celor doi au început să fie filmate şi apoi clipurile video au fost postate pe YouTube, unde înregistrează, chiar şi în prezent, peste 10.000 de vizualizări pentru fiecare clip.

Familia lui Giuliano a trăit în Firenze, Italia, la momentul la care tânărul a intrat în atenţia presei din întreaga lume, însă ulterior, ei s-au mutat înapoi în comuna Icoana din judeţul Olt.

Acum, familia lui Giuliano încearcă să deschidă un club de box unde cei doi fraţi să se antreneze şi să poată participa la campioantele naţionale şi europene.

×
Subiecte în articol: Giuliano Stroe
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close