Antena 3 CNN Actualitate Gorj. Un tânăr s-a spânzurat cu zgarda propriului câine la un festival de muzică goa - VIDEO

Gorj. Un tânăr s-a spânzurat cu zgarda propriului câine la un festival de muzică goa - VIDEO

Gorj. Un tânăr s-a spânzurat cu zgarda propriului câine la un festival de muzică goa - VIDEO
02 Mai 2010   •   18:08

Motiv de sinucidere cel puţin ciudat, la un festival de muzică goa la Schela, în judeţul Gorj. Un tânăr de 29 de ani s-a spânzurat chiar cu zgarda propriului câine. Prietenii le-au povestit criminaliştilor că tânărul se tot plângea de slaba organizare a festivalului şi că acesta ar putea fi motivul.

Trei zile a ţinut festivalul de goa. Un festival cu ritualuri hinduse şi multă visare. Trei zile în care tânărul a petrecut cu prietenii pe muzică electronică, cu băutură şi transă la Schela, în Poiana lui Mihai. Pe lângă yoga, se spune că un rol important în stilul goa îl are şi consumul etnobotanicelor sau chiar al drogurilor. Azi-dimineaţă, băiatul a fost găsit spânzurat, la mică distanţă de corturi.





Cel mai bun prieten al sinucigaşului nu-şi explică ce l-a împins pe amicul lui să-şi ia zilele. Era un festival ca oricare altul, unul dintre multele la care au mers împreună, în toată lumea.

O tânără le-a povestit numai criminaliştilor ce l-ar fi putut determina pe prietenul ei să îşi ia viaţa. ?Ar fi fost nemulţumit de modul cum s-a organizat acest festival. El a discutat cu prietena lui cu care a venit şi cu încă un prieten?, a declarat comisarul şef Săndel Ciobanu, IPJ Gorj.

Tânărul avea 29 de ani şi era din Buzău. Lucrase ca DJ de muzică goa mai mulţi ani în Suedia şi Anglia.
Observator

×
Subiecte în articol: sinucidere
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close