Antena 3 CNN Actualitate Grav accident rutier pe E85: Un mort şi trei răniţi, într-un carambol cu şase maşini

Grav accident rutier pe E85: Un mort şi trei răniţi, într-un carambol cu şase maşini

Grav accident rutier pe E85: Un mort şi trei răniţi, într-un carambol cu şase maşini
25 Mar 2014   •   10:02

Accident demn de filmele de acţiune pe drumul european 85, în apropiere de Râmnicu Sărat. Şase maşini au fost implicate într-un carambol produs după ce o maşină care a intrat în depăşire a fost acroşată de un alt autoturism.

În urma accidentului, un om a murit şi alţi trei au fost răniţi, iar circulaţia a pe E85 a fost blocată timp de o oră.

Printre răniţi sunt şi directorii Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi a Inspectoratului Teritorial de Muncă Buzău.

Maşina în care se aflau directorul AJOFM şi doi angajaţi ai instituţiei a fost lovită de un autoturism care a fost aruncat pe contrasens, după ce a fost acroşat de maşina pe care o depăşea. După impact, autoturismul cu angajatii AJOFM s-a răsucit pe şosea şi a fost lovit in plin de un un tir.

Femeia care conducea maşina depăşită a pierdut şi ea controlul volanului şi a lovit maşina directoarei ITM, aflată în spatele ei. Un al şaselea autovehicul a fost avariat de resturile rupte din caroserii.

Un bărbat de 51 de ani, angajat al AJOFM a murit pe loc, iar directorul Ionel Ţociu şi şefa de serviciu a instituţiei au fost grav răniţi.
Directoarea ITM Cecilia Manolescu a scăpat doar cu zgârieturi, dar pasagera ei din dreapta a suferit răni mai serioase.

Răniţii au fost dusi cu ambulanţele la spitalul din Râmnicu Sarat. În starea cea mai grava este directorul AJOFM Buzău, care a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitala.

Politiştii încearcă să afle acum ce vină poartă fiecare dintre şoferii implicaţi în accident.

×
Subiecte în articol: accident rutier carambol
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close