Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii din viața lui Gregorian Bivolaru: Guru nu ieșea din casă fără bodyguard

Noi detalii din viața lui Gregorian Bivolaru: Guru nu ieșea din casă fără bodyguard

Noi detalii din viața lui Gregorian Bivolaru: Guru nu ieșea din casă fără bodyguard
Sursa foto: Foto: VideoNews
27 Feb 2016   •   14:15
Gregorian Bivolaru nu ieşea din casă fară bodyguard în ultimul an, cât a stat la Paris. A făcut o singură excepţie: atunci când a mers la târgul de carte, unde a și fost arestat.

El este la această oră în faţa magistraţilor francezi. Bivolaru va fi cercetat şi pentru că a intrat cu acte false în Franţa.

Ce înseamnă asta ne spune Alina Clim:



Gregorian Bivolaru, liderul MISA, a fost reţinut, vineri, la Salonul de anticariat Champerret, aflat în curs într-un cartier din nordul Parisului, fiind plasat în detenţie judiciară în aşteptarea extrădării, anunţă surse citate de postul France Info.
Potrivit surselor citate de France Info, Gregorian Bivolaru, care figura în baza de date a Europol, a fost depistat de agenţi ai poliţiei franceze vineri dimineaţă la Salonul de Anticariat Champerret.

"Salonul Champerret de Carte şi Manuscrise Vechi" a început vineri, într-un spaţiu expoziţional din nordul Parisului, urmând să se încheie pe 29 februarie, potrivit site-ului organizatorilor.

Gregorian Bivolaru, în vârstă de 63 de ani, a fost reţinut şi plasat în detenţie judiciară, în vederea eventualei extrădări în România.





×
Subiecte în articol: gregorian bivolaru guru bodyguard
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close