Antena 3 CNN Actualitate Grupul de Investigații Politice: Camelia Bogdan a dat în judecată pe toată lumea, de la Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă până la Academia de Poliție și Marea Lojă Masonică

Grupul de Investigații Politice: Camelia Bogdan a dat în judecată pe toată lumea, de la Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă până la Academia de Poliție și Marea Lojă Masonică

Grupul de Investigații Politice: Camelia Bogdan a dat în judecată pe toată lumea, de la Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă până la Academia de Poliție și Marea Lojă Masonică
14 Mar 2019   •   13:21

Imaginându-și că toți judecătorii din Cluj sunt ca prietenul ei Dănileț, Camelia Bogdan a ales instanțele din acest oraș pentru a da în judecată pe toată lumea, de la Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă până la Academia de Poliție și Marea Lojă Masonică. Nu a uitat nici de Grupul de Investigații Politice. Împotriva noastră a depus plângerea chiar la instanța la care lucrează Dănileț, Tribunalul Cluj, scrie Grupul de Investigații Politice.

”Timp de 12 ani a judecat oameni, a confiscat averi, a dispus cine intră la pușcărie. Asta e partea cea mai gravă, în rest e comicărie de balamuc. A fost un judecător al Sistemului și folosit de Sistem” a spus Mugur Ciuvică, președintele GIP, la Antena 3.

Începând de anul trecut, Camelia Bogdan a intentat nu mai puțin de 16 procese la Tribunalul Cluj și la Curtea de Apel Cluj împotriva a 26 de persoane și instituții. Lista „pârâților” spune totul despre cât discernământ are judecătoarea exclusă de două ori de CSM din magistratură.

Pentru că nu există nicio logică în acțiunile intentate de Camelia Bogdan am pus persoanele și instituțiile în ordine alfabetică:

  1. Academia de Poliția „Alexandru Ioan Cuza”
  2. Agenția Națională de Integritate
  3. Alexa Liviu
  4. ANAF
  5. Antena 3
  6. Badea Mircea
  7. Ciuvică Mugur
  8. Consiliul Superior al Magistraturii
  9. Dăncilă Viorica
  10. DIICOT
  11. Dragnea Liviu
  12. Gâdea Mihai
  13. Grupul de Investigații Politice
  14. Inspecția Judiciară
  15. Înalta Curte de Casație și Justiție
  16. Marea Lojă Națională Masonică
  17. Ministerul Finanțelor Publice
  18. Ministerul Justiției
  19. Netejoru Lucian
  20. Nițu Daniel
  21. Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție
  22. Serviciul Român de Informații
  23. Tarcea Cristina
  24. Tăriceanu Popescu Călin
  25. Tribunalul Municipiului București
  26. Voiculescu Dan

Una dintre puținele modalități prin care magistrații se pot proteja de procesomani este taxa de timbru. Camelia Bogdan vrea însă să abuzeze de sistemul judiciar pe gratis. Astfel, în procesul cu GIP, Camelia Bogdan a făcut o cerere de „ajutor public judiciar”, adică o solicitare pentru scutirea de la plata taxei de timbru.

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close