Grupul de Investigații Politice: Camelia Bogdan a intentat 16 procese la Tribunalul Cluj și la Curtea de Apel Cluj împotriva a 26 de persoane și instituții începând de anul trecut

14 Mar 2019   •   13:02
Grupul de Investigații Politice: Camelia Bogdan a intentat 16 procese la Tribunalul Cluj și la Curtea de Apel Cluj împotriva a 26 de persoane și instituții începând de anul trecut

Imaginându-și că toți judecătorii din Cluj sunt ca prietenul ei Dănileț, Camelia Bogdan a ales instanțele din acest oraș pentru a da în judecată pe toată lumea, de la Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă până la Academia de Poliție și Marea Lojă Masonică. Nu a uitat nici de Grupul de Investigații Politice. Împotriva noastră a depus plângerea chiar la instanța la care lucrează Dănileț, Tribunalul Cluj, scrie Mugur Ciuvică pe Facebook-ul Grupului de Investigații Politice.

Începând de anul trecut, Camelia Bogdan a intentat nu mai puțin de 16 procese la Tribunalul Cluj și la Curtea de Apel Cluj împotriva a 26 de persoane și instituții. Lista „pârâților” spune totul despre cât discernământ are judecătoarea exclusă de două ori de CSM din magistratură.

Pentru că nu există nicio logică în acțiunile intentate de Camelia Bogdan am pus persoanele și instituțiile în ordine alfabetică:
1. Academia de Poliția „Alexandru Ioan Cuza”
2. Agenția Națională de Integritate
3. Alexa Liviu
4. ANAF
5. Antena 3
6. Badea Mircea
7. Ciuvică Mugur
8. Consiliul Superior al Magistraturii
9. Dăncilă Viorica
10. DIICOT
11. Dragnea Liviu
12. Gâdea Mihai
13. Grupul de Investigații Politice
14. Inspecția Judiciară
15. Înalta Curte de Casație și Justiție
16. Marea Lojă Națională Masonică
17. Ministerul Finanțelor Publice
18. Ministerul Justiției
19. Netejoru Lucian
20. Nițu Daniel
21. Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție
22. Serviciul Român de Informații
23. Tarcea Cristina
24. Tăriceanu Popescu Călin
25. Tribunalul Municipiului București
26. Voiculescu Dan

Una dintre puținele modalități prin care magistrații se pot proteja de procesomani este taxa de timbru. Camelia Bogdan vrea însă să abuzeze de sistemul judiciar pe gratis. Astfel, în procesul cu GIP, Camelia Bogdan a făcut o cerere de „ajutor public judiciar”, adică o solicitare pentru scutirea de la plata taxei de timbru.

Cum a fost posibil ca această persoană să fie lăsată să judece oameni timp de 12 ani?

Câteva dintre procesele intentate de Camelia Bogdan la Cluj http://www.grupul.ro/camelia-bogdan-varza-a-la-cluj/

Mugur Ciuvică

Parteneri
x close