Antena 3 CNN Actualitate Grupul de investigații politice: Încă un fake news de la ziarecom. De data aceasta cu Camelia Bogdan

Grupul de investigații politice: Încă un fake news de la ziarecom. De data aceasta cu Camelia Bogdan

Grupul de investigații politice: Încă un fake news de la ziarecom. De data aceasta cu Camelia Bogdan
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
26 Feb 2019   •   12:06

Grupul de Investigații Politice (GIP) denunță o știre falsă în ceea ce privește plângerea Cameliei Bogdan la CEDO. 

”Încă un fake news de la ziarecom. De data aceasta cu Camelia Bogdan.

Nu, cazul Cameliei Bogdan nu e judecat „cu proritate de CEDO”, așa cum fals a anunțat ziarecom. Plângerea Cameliei Bogdan împotriva deciziei CSM, confirmată de Înalta Curte, prin care s-a constat că s-a aflat în incompatibilitate atunci când a participat în calitate de lector la cursurile finanțate de Ministerul Agriculturii și organizate de o firmă privată, urmează procedura obișnuită.

Nu, Camelia Bogdan nu se bucură de un regim preferențial la CEDO. De curând, din rațiuni bugetare, CEDO a modificat procedura. Pentru fiecare caz, Curtea cere statului care este parte să spună dacă face înțelegere amiabila (statul are termen 4 săptămâni să dea un răspuns). Dacă România nu va dori o înțelegere amiabilă cu Camelia Bogdan, statul român are termen alte 6 săptămâni sa răspundă la întrebările referitoare la dosar. După aceste proceduri va începe judecarea propriu-zisă a plângerii făcute de Camelia Bogdan la CEDO” scrie GIP pe Facebook.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close