Antena 3 CNN Actualitate Grupul parlamentar al PC transmite sincere condoleanţe familiei strungarului Ioan Bozdog de la Mechel Câmpia Turzii

Grupul parlamentar al PC transmite sincere condoleanţe familiei strungarului Ioan Bozdog de la Mechel Câmpia Turzii

Grupul parlamentar al PC transmite sincere condoleanţe familiei strungarului Ioan Bozdog de la Mechel Câmpia Turzii
de S.T.    |    06 Mar 2013   •   18:59

În legătură cu tragicul eveniment de la Câmpia Turzii, județul Cluj, petrecut marți, 5 martie 2013, când Ioan Bozdog (58 de ani) fost angajat al companiei Mechel și-a pus capăt zilelor, pe fondul unei situații dramatice cauzate de pierderea locului de muncă și a singurei surse de venit pentru traiul zilnic.

Grupul parlamentar al Partidului Conservator își exprimă regretul și transmite sincere condoleanțe familiei Bozdog și speră că acest eveniment de un dramatism accentuat să atragă atenția autorităților pentru ca asemenea gesturi disperate să nu se mai repete.

Primăria, Consiliul Local, Consiliul Județean și Guvernul au obligația de a iniția toate demersurile, de a depune toate eforturile necesare pentru a soluționa situații sociale excepționale, de o gravitate și de o severitate majoră, cum este cea a pierderii locului de muncă și lipsa unei perspective de angajare.

Asemenea cazuri trebuie să reprezinte o prioritate pentru autoritățile române înainte de orice tip de angajament sau proiecte, de ordin intern sau internațional.



×
Subiecte în articol: condoleante Partidul Conservator
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close