Antena 3 CNN Actualitate Guvern.ro - un domeniu de vânzare

Guvern.ro - un domeniu de vânzare

Guvern.ro - un domeniu de vânzare
27 Iul 2007   •   17:54

Tot mai mulţi oameni vor să se îmbogăţească rapid pe internet. Multi cumpără domenii celebre pe care ulterior încearcă să le revîndă pe bani grei. Este şi cazul domeniului guvern.ro, care nu este deţinut, cum ar fi de aşteptat, de către Palatul Victoria, ci de către un anonim din Germania.

În octombrie 1998 un întreprinzător german a cumpărat domeniul de internet guvern.ro. Ulterior, Hans Schneiders a încercat să convingă Executivul să accepte un parteneriat pentru realizarea paginii de internet a Guvernului. După schimbarea puterii a încercat să relanseze afacerea. Întreprinzătorul susţine că ar fi făcut totul pe gratis. Cu toate acestea, bărbatul nu a primit niciun răspuns. Nici măcar ambasada României în Germania nu a vrut să îl asculte.

Guvernul de la Bucureşti recunoaşte că au existat mai multe negocieri pe această temă, însă se declară mulţumit de adresa de web pe care o deţine în prezent. Astfel de cazuri sunt celebre în toată lumea. Guvernul Canadei s-a văzut pus într-o astfel de situaţie dar curtea de arbitraj i-a dat câştig de cauză si a primit a intrat in posesia domenului.

Şi în România există asemenea precedente. Unul dintre ele vizând Oficiul Naţional al Registrului Comerţului care a fost înregistrat de o persoană particulară. Mai multe vedete de televiziune s-au trezit peste noapte că numele lor virtuale fuseseră cumpărate de o firmă cu scopul de a obţine ulterior venituri din vânzarea acestora.

Acum domeniul guvern.ro este funcţional şi aparţine unei firme care încearcă să scoată bani furnizând diverse informaţii despre România.

GUVERN.RO - UN DOMENIU DE VÂNZARE

Observator

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close