Antena 3 CNN Actualitate Guvernul ar putea prelungi cu o lună programul de evaluare a sănătăţii populaţiei

Guvernul ar putea prelungi cu o lună programul de evaluare a sănătăţii populaţiei

Guvernul ar putea prelungi cu o lună programul de evaluare a sănătăţii populaţiei
17 Dec 2008   •   09:44

Guvernul Tăriceanu ar putea modifica, miercuri, HG nr. 357/2008 pentru aprobarea programelor naţionale de sănătate în anul 2008, a informat Biroul de presă al Executivului.
Potrivit noului act normativ, programul naţional privind evaluarea stării de sănătate a populaţiei în asistenţă medicalã primară se prelungeşte până la data de 31 ianuarie 2009, iar perioada de decontare a serviciilor în cadrul programului până la data de 31 martie 2009.
Pe agenda de lucru a Executivului s-ar mai putea afla şi un proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai unor obiective de investiţii din cadrul programului de construcţii locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, derulat prin intermediul Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe. Actul normativ stabileşte indicatorii tehnico-economici pentru construirea a câte 40 de locuinţe în municipiile Brad şi Orăştie, finanţate de la bugetul de stat.
Totodată, Cabinetul Tăriceanu ar putea lua în discuţie şi proiectul de hotărâre privind numirea comisiei pentru efectuarea cercetării prealabile în vederea declarării utilităţii publice pentru lucrarea de interes naţional "Magistrala 5 Drumul Taberei - Pantelimon, Tronsonul Drumul-Taberei-Universitate".
Un alt proiect de hotărâre ce ar putea fi dezbătut şi adoptat în ultima şedinţă a Cabinetului Tăriceanu priveşte suplimentarea cu suma de 14,8 milioane lei a bugetului Ministerului Muncii, Familiei şi Egalităţii de şanse din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului pe 2008.
Agerpres

×
Subiecte în articol: guvern Călin Popescu Tăriceanu
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close