Antena 3 CNN Actualitate Hainele second-hand, mereu in voga

Hainele second-hand, mereu in voga

Atunci cand porti hainele care te avantajeaza, te simti minunat! Iar atunci cand alegi haine second hand pentru femei, te poti bucura de foarte multe avantaje, de la cel economic si pana la unicitate in garderoba ta.

Hainele second-hand, mereu in voga
de Georgiana Adam    |    10 Sep 2020   •   11:35

Hainele vintage au devenit o solutie tot mai in voga in ultimul timp, atat datorita interesului crescut in grija pentru mediu, cat si datorita faptului ca tot mai mutle vedete internationale aleg acest tip de haine. Sustenabilitatea in domeniul vestimentar pentru femei inseamna nu doar purtarea unei piese de imbracaminte cat mai mult timp, ci si reciclarea activa, prin cumpararea de la magazine outlet.

Hai sa vedem ce avantaje au pentru doamne hainele second-hand, alese dintr-un magazin outlet de prestigiu, precum La Majole.

In primul rand, calitatea hainelor este de necontestat. Cu daruire si grija la detalii, magazinele de haine second-hand de renume vor selecta atent piesele vestimentare si se vor asigura ca defectele nu-si au locul aici. Mai mult de atat, majoritatea articolelor vestimentare si de incaltaminte vin de la branduri de top, precum Zara, Benetton sau Calvin Klein. Acestea haine pentru doamne fie fac parte din colectiile trecute ale gigantilor vestimentari, fie au facut obiectul unor evenimente speciale, fie s-au regasit in colectiile dedicate altor tari.

Un alt avantaj este originalitatea. Fiind piese vintage, hainele outlet au avantajul ca se gasesc intr-o singura marime, in model unicat. Astfel, poti alege o piesa versatila, pe care s-o accesorizezi cu usurinta intr-o varietate de tinute, si sa te bucuri si de faptul ca infatisarea ta va fi mereu speciala.

Pe langa acestea, un alt avantaj este factorul surprizei. Fie ca ai nevoie de articole vestimentare sport, casual sau office, atunci cand alegi haine second-hand te bucuri de posibilitatea de a alege ceva cu totul special, cu un model care sa te surprinda in mod placut si de care sa nu te mai poti desparti.

Alaturi de toate acestea, si pretul este un avantaj demn de luat in considerare. Piesele vestimentare ce apartin brandurilor de renume au, de cele mai multe ori, preturi mai putin accesibile. Insa, atunci cand alegi haine outlet, te bucuri de piese de caliatate premium, cu modele speciale, pe care le poti achizitiona intr-un buget relaxat.

Nu in ultimul rand, grija pentru mediu este un beneficiu foarte mare pe care il aduc hainele si incaltamintea second-hand. Acest lucru se datoreaza faptului ca articolele vestimentare intra intr-un ciclu de purtare ce are ca scop folosirea cat mai indelungata, dand astfel durabilitate si pretuire in timp. Mai mult de atat, purtarea hainelor vintage da sansa modei sa renasca si fiecarei persoane sa stabileasca un nou trend vestimentar, unic si personal.

Magazinele de haine second hand La Majole este un lant de magazine outlet cu origine in Cluj-Napoca, ce pune accent pe calitate si pe importanta pieselor vestimentare versatile si usor de accesorizat. La Majole selecteaza si vinde haine second-hand pentru femei, pentru barbati si pentru copii, cat si articole de incaltaminte outlet, de cea mai buna calitate. Astfel, devine locul preferat al intregii familii atunci cand vine vorba despre haine bine alese.



 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close