Antena 3 CNN Actualitate Harghita: Un mort și trei răniți, după o beție care a degenerat

Harghita: Un mort și trei răniți, după o beție care a degenerat

Harghita: Un mort și trei răniți, după o beție care a degenerat
10 Dec 2018   •   16:37

O persoană a fost ucisă şi alte trei au fost rănite într-o altercaţie care a avut loc duminică seara la Odorheiu Secuiesc, între membrii a două familii, pe fondul geloziei şi a consumului de alcool, a informat, luni, IPJ Harghita.

Potrivit sursei citate, Poliţia municipiului Odorheiu Secuiesc a fost sesizată de către o localnică despre faptul că pe o stradă din oraş s-a produs o altercaţie, în care au fost implicate mai multe persoane.

La faţa locului s-au deplasat mai multe patrule, atât mixte de ordine publică şi de poliţie rutieră, cât şi de investigaţii criminale, care au acţionat mai întâi pentru salvarea victimelor şi pentru aplanarea conflictului.

Ancheta a arătat că duminică seara un tânăr de 21 de ani a fost atacat cu un cuţit de un bărbat de 40 de ani, iar pentru a se apăra acesta l-a lovit pe agresor de mai multe ori şi i-a provocat leziuni care i-au cauzat decesul.

De asemenea, în altercaţie au mai fost rănite alte trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care au fost transportate la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, pentru îngrijiri medicale.

IPJ a informat că în scandal au fost implicaţi câte 3-4 membri, din două familii vecine, pe fondul geloziei şi al consumului de alcool.

Procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, a dispus reţinerea lui tânărului de 21 ani, pentru comiterea infracţiunii de omor, urmând ca acesta să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea tuturor celor implicaţi şi pentru a stabili cum au participat la comiterea faptelor, "sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii publice şi lovire sau alte violenţe", soluţia legală urmând să fie dată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close