Antena 3 CNN Actualitate Honorius Prigoană trece cu bolidul pe linia de tramvai şi împroaşcă pietonii cu noroi (VIDEO)

Honorius Prigoană trece cu bolidul pe linia de tramvai şi împroaşcă pietonii cu noroi (VIDEO)

Honorius Prigoană trece cu bolidul pe linia de tramvai şi împroaşcă pietonii cu noroi (VIDEO)
18 Feb 2010   •   10:11

Regulile de circulaţie sau cele ale bunului simţ, încălcate cu aroganţă. Protagonistul este Honorius Prigoană, cel care nu demult aspira la fotoliul de parlamentar. El a fost surprins de jurnaliştii de la CanCan depăşind mai multe maşini prin stânga refugiului de tramvai. Graba i-a fost atât de mare încât nu a mai ţinut cont nici de oamenii din staţie. A trecut cu viteză prin mijlocul unei bălţi uriaşe şi i-a împroşcat cu noroi.

Honorius Prigoană pune pe primul plan treburile de serviciu. Altfel nu se explică graba cu care acesta a ales miercuri să circule prin Bucureşti.

Fără a mai ţine cont de regulile de circulaţie, de la volanul bolidului său de zeci de mii de euro, fiul cel mare al lui Silviu Prigoană nu şi-a mai aşteptat rândul în coloană la semafor. A apăsat pedala de acceleraţie, depăşindu-şi partenerii de trafic prin stânga refugiului de tramvai aflat în apropiere.

Nu a mai ţinut cont nici de regulile elementare de circulaţie, dar nici de oamenii care aşteptau tramvaiul în staţia din apropiere. Aşa că după trecerea lui Prigoană aceştia s-au trezit împroşcaţi cu noroi din cap până în picioare. Incidentul s-a consumat în zona Morarilor din Capitală.




Antena 3

×
Subiecte în articol: honorius prigoana circulatie tramvai
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close