Antena 3 CNN Actualitate Horoscop 2 aprilie 2021. Săgetătorii își doresc o iubire platonică, iar Capricornii primesc laude din partea superiorilor

Horoscop 2 aprilie 2021. Săgetătorii își doresc o iubire platonică, iar Capricornii primesc laude din partea superiorilor

Horoscop 2 aprilie 2021. Săgetătorii își doresc o iubire platonică, iar Capricornii primesc laude din partea superiorilor

Horoscop 2 aprilie 2021. Săgetătorii își doresc o iubire platonică, iar Capricornii primesc laude din partea superiorilor
Sursa foto: Pexels
de Georgiana Adam    |    01 Apr 2021   •   15:11

Horoscop 2 aprilie 2021 pentru Berbec

Rezolvați diferențele pe care le aveți cu partenerul și nu uitați că extremele se pot completa foarte bine. Atenție la cheltuielile exagerate, nu goliți cardul din prima. Aveți șanse mari de creștere profesională, profitați de ele.

Horoscop 2 aprilie 2021 pentru Taur

O întâlnire pe nevăzute se poate transforma în ceva mai mult. Norocul financiar nu este însă pe măsura celui în dragoste. Fiți prudenți în investițiile pe care le faceți. La muncă totul e minunat, iar dacă aveți vreo problemă de sănătate se va rezolva cu ușurință.

Horoscop 2 aprilie 2021 pentru Gemeni

La capitolul iubire obțineți tot ceea ce vă doriți. Din punct de vedere economic însă nu este o zi favorabilă. Te simți un pic depășit de volumul de muncă, dar efortul îți va fi răsplătit pe deplin.

Horoscop 2 aprilie 2021 pentru Rac

Cele mai bune interacțiuni le aveți azi cu prietenii. Bugetul însă nu vă permite să vă răsfățați prea mult. Este ziua perfectă să lămuriți ceva cu șeful, la locul de muncă. Cu sănătatea stați bine dacă vă respectați orele de somn.

Horoscop 2 aprilie 2021 pentru Leu

Veți profita de beneficii dacă investiți cu înțelepciune. Dacă urmați să semnați un contract de muncă, citiți-l bine.

Horoscop 2 aprilie 2021 pentru Fecioară

Schimbări satisfăcătoare în dragoste. O rudă vă oferă vești financiare bune. Simțiți-vă liber să luați o decizie în legătură cu munca.

Horoscop 2 aprilie 2021 pentru Balanţă

Încercați să arătați mai multă înțelegere a membrilor familiei dvs. Vă simțiţi împovărat de cheltuielile pe care trebuie să le faceţi față. Ar trebui să fiţi mai responsabil la locul de muncă și să gestionaţi cu mai mult calm anumite situații.

Horoscop 2 aprilie 2021 pentru Scorpion

Relația de dragoste se îndreaptă către o direcţie bună. Simţiţi că sunteţi dezamăgiţi de colegi, însă ar trebui să fiţi preocupaţi mai mult de sănătate. Sistemul dvs. circulator are nevoie de mai multă îngrijire.

Horoscop 2 aprilie 2021 pentru Săgetător

Iubirea platonică este tot ceea ce vă doriţi în plan sentimental. Vă bucuraţi de toate economiile făcute până acum, iar o schimbare la locul de muncă nu este chiar ceea ce vă doriţi. Excesele nu sunt recomandate în această perioadă. Fiţi foarte atenţi la abuzul de tutun şi mâncare nesănătoasă, toate petrecerile s-ar putea resimţi asupra organismului.

Horoscop 2 aprilie 2021 pentru Capricorn

A venit momentul să vă gândiţi dacă vreţi sau nu să vă susţineţi punctul de vedere. S-ar putea să vă bucuraţi de mai mult succes dacă alegeţi să spuneţi adevărul. La locul de muncă aveţi de idei noi şi primiţi laude din partea superiorilor. Ar fi indicat să nu vă neglijaţi starea de sănătate.

Horoscop 2 aprilie 2021 pentru Vărsător

Treceţi prin momente pline de emoţie, aşa că vă doriţi să vă întâlniţi cu toţi prietenii. Este un moment inoportun pentru investiţii, iar economiile pe care le aveţi nu sunt suficiente. Fiţi foarte atenţi la starea dumneavostră de sănătate. Nu trebuie să faceţi excese şi nici să nu vă încredeţi în toate persoanele din jur.

Horoscop 2 aprilie 2021 pentru Peşti

Familia vă transmite numai gânduri bune. Veţi cunoaşte o persoană importantă, iar ulterior veţi avea parte de beneficii materiale de pe urma ei. Încercaţi să vă relaxaţi şi să lăsaţi toate grijile şi problemele pentru ziua următoare.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Săgetători Capricorni
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close