Antena 3 CNN Actualitate Horoscop 20 aprilie. O zodie pierde absolut tot

Horoscop 20 aprilie. O zodie pierde absolut tot

Horoscop 20 aprilie. O zodie pierde absolut tot
19 Apr 2018   •   17:51

Berbec

Este posibil să fiți indispus din cauză că o afacere nu a dat rezultatele scontate sau a suferit o pierdere neașteptată. Dacă nu vă stăpâniți nervozitatea, riscați să aveți probleme cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri, dar și cu membrii familiei.

Vă sfătuim să evitați cu orice preț o ceartă cu partenerul de viață.

Taur

La locul de muncă sau în afaceri, superiorii sau partenerii v-ar putea reproșa că nu vă implicați suficient. În relația cu persoana iubită, este posibil ca atmosfera tensionată din ultimele zile să se accentueze.

Nu este cazul să vă descurajați. Cu răbdare și tact, puteți trece cu bine peste toate dificultățile de azi.

Gemeni

În prima parte a zilei este posibil să survină evenimente neprevăzute, care vă împiedică să vă respectați programul. Nu este momentul să începeți proiecte noi de afaceri, fiindcă relațiile cu noii partenerii s-ar putea dovedi foarte dificile.

Ar fi bine să țineți cont de sfaturile unor persoane apropiate cu experiență în afaceri.

Rac

Este posibil să ratați o afacere promițătoare din cauza întârzierii la o întâlnire importantă. Vă recomandăm să nu puneți la suflet și să vă păstrați calmul, pentru că altfel riscați să aveți probleme de sănătate. Este momentul să vă relaxați mai mult.

Persoanele mai tinere din familie v-ar putea face o surpriză plăcuta, ajutțndu-vă să vă regăsiți buna dispoziție.

Leu

În prima parte a zilei este posibil să primiți o veste mai puțin plăcută de la o rudă apropiată și să vă schimbați complet programul zilei.

S-ar putea să fiți nevoit să faceți cheltuieli care vă depășesc bugetul. Nu ezitați să apelați la prieteni! După-amiază sunt șanse să încasați o sumă importantă pentru o colaborare mai veche.

Fecioară

La locul de muncă sau în afaceri vă sfătuim să fiți foarte atent și prudent, fiindcă există riscul să luați o decizie greșită sau să faceți o greșeală cu consecințe economice serioase. Ar fi bine să țineti cont de opiniile partenerului de viață.

Spre seară, aveți șanse să vă bine-dispuneți la o întrunire cu persoane apropiate.

Balanța

S-ar putea să înțelegeți greșit inițiativele unui partener de afaceri și să se ajungă la ceartă. Vă sfătuim să discutați calm și să căutați împreună cauza neînțelegerii, pentru că altfel riscați să rupeți relația. În a doua parte a zilei este posibil să primiți vizita unui prieten de familie, care vă ajută să vă relaxați.

Scorpion

Dacă v-ați planificat să plecați într-o călătorie, vă recomandăm să o amânați, fiindcă există riscul să survină evenimente neprevăzute. S-ar putea să aflați că o rudă a fost implicată într-un accident și să faceți câteva drumuri scurte împreună cu partenerul de viață. Dacă nu vă ajung banii, puteți să apelați la prieteni.

Săgetător

În prima parte a zilei, colegii de muncă sau partenerii de afaceri v-ar putea reproșa că nu v-ați respectat o promisiune. Eastrolog.ro vă sfătuiește să reacționați cu prudență, pentru că astăzi aveți tendința de a deveni impulsiv. După-amiază s-ar putea să încasați o sumă de bani. Este posibil să aveți discuții cu partenerul de viață, în legătură cu destinația banilor. Nu neglijați investițiile necesare în casă!

 

Capricorn

În prima parte a zilei s-ar putea să aflați că o persoană apropiata are probleme de sănătate. Dacă vă decideți să-i dați o mână de ajutor, va trebui să faceți mai multe drumuri scurte. La locul de muncă sau în afaceri este o zi bună pentru a vă ocupa de activități sau proiecte rămase în urmă.

După-amiază este posibil să vă întâlniți cu o rudă mai în vârstă.

Vărsător

Este posibil să fiți nevoit să vă schimbați programul, pentru a vă întâlni cu o persoană sosită de departe. Nu este exclus să vă solicite ajutorul într-o problemă personală.

În a doua parte a zilei, un prieten de familie v-ar putea da o veste mai puțin plăcută. Eastrolog.ro vă recomandă să reacționați cu calm și să nu luați nicio decizie sub impulsul momentului.

Pești

Se pare că sunteți hotărât să rezolvați o problemă financiară care vă nemulțumește de mai multă vreme. Dacă vi se propune să vă asociați într-o afacere, vă sfătuim să nu o refuzați. Sunt șanse să obțineți un beneficiu important, cu puțin efort și cu riscuri minime. Ar fi bine să țineți cont și de părerea partenerului de viață.

×
Subiecte în articol: zodii
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close