Antena 3 CNN Actualitate Horoscop 29 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii trebuie să aibă înţelegere şi susţinere pentru o cunoştinţă foarte bună, iar Peştii este bine să îşi asculte intuiţia

Horoscop 29 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii trebuie să aibă înţelegere şi susţinere pentru o cunoştinţă foarte bună, iar Peştii este bine să îşi asculte intuiţia

O zi neptuniană, foarte specială, a compasiunii, tandreţei şi iertării, aşa că, să ne gândim mai mult la cei din jur. Ni se recomandă să avem grijă un pic mai mult de cei dragi şi să fim mai atenţi la sufletul nostru. Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Horoscop 29 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii trebuie să aibă înţelegere şi susţinere pentru o cunoştinţă foarte bună, iar Peştii este bine să îşi asculte intuiţia
Sursa foto: Antena3
de Gabriel Dano    |    29 Sep 2020   •   09:07

Berbec. E bine să ia aminte totuşi la lucrurile care se discută despre alţii în jurul lor. Îşi vor forma în felul acesta, o privire de ansamblu mai clară.

Taur. Prietenia este subliniată astăzi şi trebuie să aibă înţelegere şi susţinere pentru o cunoştinţă foarte bună.

Gemeni. Ziua poate aduce responsabilităţi de tot felul, dar pe care le rezolvă cu mult tact şi multă înţelegere. Nu profesionalismul este cel subliniat astăzi, ci simţul cooperării.

Rac. Vorbim de moralitate şi spiritualite. Cumva vor să facă lucrurile corect, dar nu numai, din punct de vedere juridic, de aceea dezbat mult în jurul ideii de dreptate şi adevăr.

Leu. Atenţie pentru o altă persoană. Poate o încurajează, o pot susţine şi mai ales îi văd calităţile, le subliniază, le aduc la suprafaţă. Un colaborator trebuie susţinut.

Fecioara. Fac o figură foarte frumoasă prin calităţile lor sufleteşti. Felul în care rezolvă nişte situaţii sau discută cu oamenii este foarte apreciat, mai ales dacă au tact, înţelegere şi multă îngăduinţă pentru greşelile celorlalţi.

Balanţă. Au una din acele zile în care trebuie să unească oamenii, să îi ajute să colaboreze şi să tragă în aceeaşi direcţie, să urmărească acelaşi scop şi asta nu o pot face decât cu foarte multă delicateţe şi tact.

Scorpion. Au o dispoziţie foarte tandră, duioasă, poate chiar simt nevoia să facă un cadou unei persoane pe care o iubesc, sau pur şi simplu, o vorbă bună. Important este să îşi deschidă inima.

Săgetător. Par preocupaţi de cineva din familie, sau vor să rezolve o problemă din familie, o problemă delicată, nu ţine neapărat de bani sau de aspecte materiale, ci mai curând de relaţii şi poate viza chiar o problemă din trecut ce trebuie vindecată, rezolvată.

Capricorn. Sunt mai preocupaţi de aspectele filozofice ale vieţii, poate pentru că îşi aruncă un ochi în viitor şi vor să se asigure acum că lucrurile pe care le gândesc acum, proiectele şi alegerile pe care le fac au consecinţe şi efecte bune în vitor. Le-ar prinde bine şi un sfat.

Vărsător. Sunt preocupaţi de bani şi asta pentru că o hartă bună. Cumva îşi salvează nişte finanţe făcând economie, sau chiar pot câştiga nişte bani frumoşi prin activităţile pe care le derulează azi.

Peşti. Sunt foarte inspiraţi. E bine să îşi asculte intuiţia, au tot felul de sincronizări şi coincidenţe care se întâmplă şi ceva le spune care este calea corectă, aşa încât să îşi deschidă inima şi să îşi asculte vocea conştiinţei

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close