Antena 3 CNN Actualitate Horoscop iubire în luna aprilie. Zodiile care absorb toată iubirea

Horoscop iubire în luna aprilie. Zodiile care absorb toată iubirea

 Horoscop iubire în luna aprilie. Zodiile care absorb toată iubirea
18 Apr 2018   •   15:32

Eşti pe punctul de a intra într-o relaţie serioasă, care va dura mult timp, dacă vei şti să îţi ţii în frâu impulsurile. S-ar putea ca persoana de lângă tine să îţi întoarcă viaţa cu susul în jos şi să te domine, dar pe tine nu te va deranja. În acest caz, poate fi vorba despre o premieră, căci nu suporţi ca cineva să îţi spună ce să faci.
Taur

În aprilie, vei trezi în tine sentimente tumultoase, care te vor determina să iei decizii fără să le mai analizezi. Îţi vei dori să fugi cu partenerul de viaţă, să evadezi din realitate şi să vă iubiţi într-un loc secret, în care nimeni să nu vă descopere. În sfârşit ai ocazia să îţi trăieşti dragostea fără să îţi mai pese de consecinţe!
Gemeni

Deşi încă mai ai ceva probleme în cuplu, te străduieşti ca totul să meargă bine între tine şi partenerul tău. Nu îţi place să ţi se reproşeze lucruri şi nici nu vrei ca vina să se arunce în partea ta. Dacă ceva nu merge bine între voi, preferi să te consolezi cu faptul că ţi-ai dat silinţa. Poate ar trebui să comunici mai mult.

Mai multe, pe clickpentrufemei.

×
Parteneri
Simona Halep s-a retras din turneul de la Madrid
x close