Antena 3 CNN Actualitate Horoscop Minerva 14 iulie. Taurii au ocazia să învețe ceva nou, Vărsătorii debordează de energie

Horoscop Minerva 14 iulie. Taurii au ocazia să învețe ceva nou, Vărsătorii debordează de energie

Astrologul Minerva ne prezintă horoscopul zilei de 14 iulie. Stelele au schimbări importante pentru toate zodiile.

Horoscop Minerva 14 iulie. Taurii au ocazia să învețe ceva nou, Vărsătorii debordează de energie
de Gabriel Dano    |    14 Iul 2021   •   16:39

Berbec – Fii conștient de ce își doresc oamenii cu care lucrezi și fă-ți o notă mentală pentru a îndepărta gunoiul pe care alții îl aruncă asupra ta. Ești un individ sensibil. Probabil că vor doar să obțină un fel de reacție de la tine. Fii sincer cu privire la modul în care te simți și explică afirmațiile în loc să fii pur și simplu scurt. Nu există nimeni de care să-ți fie frică să te apropii. Mergi înainte.

Taur – Comunicarea greșită în cercul tău  social ar putea crea un conflict major la care nu te aștepți. Poate că nu erai la fel de aproape de cineva pe cât ai crezut inițial. Este o moment bun pentru a te bucura să citești despre o nouă cultură sau o perspectivă complet diferită de a ta. Indiferent dacă ești pe drum, citești sau vorbești, concentrează-te astăzi pe educație.

Gemeni – Îți poți arăta aprecierea față de acea persoană specială din viața ta cumpărând ceva frumos pentru casă. Indiferent dacă împărțiți o casă sau nu, fă acest cadou – posibil o piesă de artă de bun gust, o sculptură sau ceva din altă țară. Acest lucru nu numai că va menține interesul pentru dragostea dulce, ci vă va face să te simți foarte bine. Încrederea ta se ridică la noi niveluri.

Rac -Vezi latura pozitivă a iubirii și cât de mare și de apreciată poate fi o ființă într-o relație angajată pe termen lung. Caută inspirația cuplului fericit în imaginea unor persoane cunoscute. Dacă ai fost nerăbdător să avansezi cu o situație romantică, înțelege de unde vine cealaltă persoană. Dacă nu este pregătită pentru iubirea ta, dă-i spațiu, nu o/îl sufoca.

Leu – Astăzi, contracte și acorduri legale. Oamenii vor dori să audă ce ai de spus. Dacă ai dorit să călătorești sau să studiezi pentru a-ți îmbunătăți cariera, este momentul să faci un plan real. Mulți se vor simți mai puternici și mai optimiști pe măsură ce timpul trece. Să te abții să judeci. Vor urma zile în care vei găsi potrivit să stai pe canapea și să te uiți la televizor.

Fecioară – Apropie-te de cineva nou și pune umărul la o cauză mai mare decât propria ta avansare. Aliază-te cu oamenii oferind sprijin în loc să-l ceri. S-ar putea ca alții să nu aibă o vanitate la fel de dură pe cât vor să creadă și să arate. Nu lăsa ca visele tale sau gândurile despre partener să te distragă la muncă. Ar putea duce la unele consecințe grave.

Continuarea, pe EVZ.ro.

×
Subiecte în articol: Horosocop Minerva
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close