Antena 3 CNN Actualitate HOROSCOP pentru luna martie 2019. Balanța au început de lună norocos în dragoste și bani, nu e momentul pentru aroganță

HOROSCOP pentru luna martie 2019. Balanța au început de lună norocos în dragoste și bani, nu e momentul pentru aroganță

 HOROSCOP pentru luna martie 2019. Balanța au început de lună norocos în dragoste și bani, nu e momentul pentru aroganță
04 Mar 2019   •   17:40

HOROSCOP. Pentru Balanță luna martie arată echilibrat pe cele trei dimensiuni ale vieții: profesional, familial și psihic. Succesul tău depinde de abilitatea de a depăși obstacolele de luna aceasta prompt și în mod adecvat. Află previziunile complete!

HOROSCOP. Vei avea o viață socială foarte dinamică în această perioadă. Pe măsură ce îți creezi noi contacte, renunțele la altele. Vei avea inițiative în privința sporirii capacităților tale intelectuale.

HOROSCOP. Zile cu tonus maxim: 3-4, 13-14, 21-22, 30-31.
Zile bune în dragoste: 5-6, 8-9, 15-18, 24-27.
Zile norocoase la bani: 5-6, 8-9, 15-18, 23-27.
Fii prudentă pe 1-2, 8-9, 15-16 și 28-29.
Horoscopul lunar martie 2019 pentru Balanță: CARIERĂ ȘI BANI

HOROSCOP. Jupiter îți va afecta activitățile luna aceasta. Ar trebui să reduci puțin ritmul activităților profesionale. Influențele astrale te vor forța să cauți ajutorul celorlalți pentru a-ți atinge obiectivele. Nu este momentul să fii independentă sau arogantă. Compromisul și munca în echipă îți sunt necesare.

HOROSCOP. În martie ar fi bine să-ți revizuiești strategiile financiare. În felul acesta, este loc de îmbunătățire a situației.

HOROSCOP. În această perioadă, finanțele tale depind de conexiunile sociale. Dacă participi la evenimente și socializezi cu persoane influente, asta s-ar putea să-ți aducă niște oportunități. La îmbunătățiera situației tale va contribui partenerul. Este pozibil să ai ceva de câștigat chiar de la stat: o deducere, o returnare sau o reducere a unei taxe.

Mai multe, pe Avantaje.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close