Antena 3 CNN Actualitate Horoscopul zilei de 15 aprilie pentru trei zodii. Aveți grijă cât cheltuiți astăzi

Horoscopul zilei de 15 aprilie pentru trei zodii. Aveți grijă cât cheltuiți astăzi

 Horoscopul zilei de 15 aprilie pentru trei zodii. Aveți grijă cât cheltuiți astăzi
14 Apr 2018   •   15:39

Horoscopul zilei de 15 aprilie Fecioară.E nevoie de un control strict asupra cheltuielilor, cel puțin până pe 15 aprilie. Altfel, Fecioarele riscă ca lucrurile achiziționate să fie inutile ori să aibă un defect. Această perioadă este periculoasă și pentru acelea ale căror activități sunt legate de finanțe. Vă sfătuiesc să fiți mai atente la lucrări și să evitați riscurile financiare. Puteți cheltui banii pentru copii sau pentru cei dragi.

Horoscopul zilei de 15 aprilie Balanță

Potențialul vostru energetic este scăzut, iar atmosfera tensionată a săptămânii nu contribuie la bunăstarea voastră. Încercați să vă calmați și să vă amintiți că această perioadă va trece în curând, dar că nu veți aduce sănătatea înapoi. Acordați atenție articulațiilor și sistemului osos, căci acum sunt vulnerabile.

Horoscopul zilei de 15 aprilie Scorpion

Relațiile de iubire pot fi confuze sau va fi dificil să vă înțelegeți sentimentele. Nu există motive pentru a vă panica, doar cu excepția acelora care se află în imaginația voastră. Dacă v-ați îndrăgostit într-adevăr și ați devenit foarte sensibile în același timp, nu vă temeți să credeți că visele se mai și împlinesc uneori.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close