Antena 3 CNN Actualitate I-a scos ochiul nevestei pentru că n-a vrut să se împace cu el (IMAGINI ŞOCANTE)

I-a scos ochiul nevestei pentru că n-a vrut să se împace cu el (IMAGINI ŞOCANTE)

I-a scos ochiul nevestei pentru că n-a vrut să se împace cu el (IMAGINI ŞOCANTE)
19 Iun 2009   •   17:22

O femeie din Sibiu a fost bătută şi înjunghiată cu cruzime de soţul ei. Totul a început în momentul în care femeia s-a decis să divorţeze şi să ia custodia copilului de patru ani pe care cei doi îl au împreună. Soţul nu s-a împăcat cu ideea că nevasta lui vrea să îl părăsească şi, timp de un an, a încercat să se împace cu aceasta. Văzând că nu are şanse să îşi recucerească nevasta, acesta a ameninţat-o că îi va scoate ochii, ba chiar că o va ucide.

Nici nu a stat mult pe gânduri. Ca să îşi pună planul în aplicare, el a urmărit-o pe femeie într-o dimineaţă, când ea se afla în drum spre serviciu. "Când mergeam la servici, de dimineaţă, la şase fără zece, a venit prin spate, nu l-am văzut, şi m-a atacat. A vrut să îmi taie gâtul prima oară, m-a ţinut de mâini, m-a tăiat la mâini şi a ajuns la ochi. N-a zis nimic, dar l-am văzut că era el. Nu am vrut să mă împac cu el. Timp de un an de zile s-a tot rugat de mine să ne împăcăm şi a spus că mă omoară", a declarat femeia.

Ea a ajuns la spital cu plăgi înjunghiate la nivelul membrelor superioare şi al globului ocular drept. Femeia va fi supusă unei intervenţii chirurgicale, dar doctorii spun că şansele de a salva ochiul femeii sunt minime. Bărbatul a fugit imediat după incident şi este căutat de poliţie.



Antena3.ro

×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close