Antena 3 CNN Actualitate Accident groaznic la Iaşi: Trei persoane au murit în urma coliziunii între un TIR şi un autoturism. Autoturismul era condus de o şoferiţă de 18 ani

Accident groaznic la Iaşi: Trei persoane au murit în urma coliziunii între un TIR şi un autoturism. Autoturismul era condus de o şoferiţă de 18 ani

Trei persoane au murit, joi după-amiază, în judeţul Iaşi, după ce un TIR şi un autoturism s-au ciocnit.

Accident groaznic la Iaşi: Trei persoane au murit în urma coliziunii între un TIR şi un autoturism. Autoturismul era condus de o şoferiţă de 18 ani
Sursa foto: Sursa: Ziarul de Iaşi
de Adrian Iclozan    |    21 Ian 2021   •   13:48

UPDATE: Autoturismul implicat, condus de o începătoare care nu a acordat prioritate

Accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate. Autoturismul nu ar fi acordat prioritateTIR-ului, care a fost avariat. În urma impactului, autoturismul a lovit o troiță pe care a scos-o din pământ, apoi a ricoșat în poarta unei ferme.

Mașina implicată în coliziune, un Opel, era condusă de o șoferiță începătoare, în vârstă de numai 18 ani. Cei trei decedaţi sunt o femeie şi doi bărbaţi din localitatea Ţibăneşti. Şoferiţa a supravieţuit, întrucât impactul cu TIR-ul a fost pe partea pasagerilor din dreapta ai autoturismului.

De asemenea, şoferul TIR-ului a scăpat cu viaţă.

Potrivit datelor rezultate din investigaţie, autoturismul se deplasa dinspre Șcheia iar TIR-ul venea dinspre Vaslui, scrie Ziarul de Iaşi.

Ştirea iniţială

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iași, în urma coliziunii dintre un autotren și un autoturism au rezultat 5 victime.

La sosirea echipajelor de salvatori, aceştia au constatat că trei dintre victime prezintă leziuni incompatibile cu viaţa. Celelalte două persoane rănite erau conştiente.

ISU Iaşi a intervenit cu 2 autospeciale de stingere, un echipaj de prim-ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

La rândul lor, poliţiştii ieşeni au comunicat că, joi, în jurul orei 13.00, au fost sesizaţi în legătură cu un accident rutier care a avut loc pe DJ 246, la ieşirea din localitatea Scânteia.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că în coliziune au fost implicate un camion TIR şi un autoturism. Ei au confirmat că 3 persoane au decedat.

În cauză se efectuează cercetari pentru vătămare corporală din culpă si ucidere din culpă, au comunicat oamenii legii

Presa locală a difuzat imagini de la locul tragediei.

 

Ştirea se actualizează.

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close