Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr de 19 ani din Iași s-a sinucis înfingându-și două cuțite în inimă, după ce și-a văzut iubita cu alți băieți

Un tânăr de 19 ani din Iași s-a sinucis înfingându-și două cuțite în inimă, după ce și-a văzut iubita cu alți băieți

Un tânăr de 19 ani din Iași s-a sinucis. Băiatul și-a înfipt două cuțite în inimă, după ce și-a văzut iubita în oraș cu alți tineri.

Un tânăr de 19 ani din Iași s-a sinucis înfingându-și două cuțite în inimă, după ce și-a văzut iubita cu alți băieți
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    05 Dec 2020   •   21:00

Tragedia a avut loc vineri seara într-un cămin de nefamiliști din Iași. Potrivit ziaruldeiasi.ro, tânărul și-ar fi văzut iubita în oraș alături de alți băieți, s-a bătut cu aceștia, apoi s-a dus acasă și a început să bea alcool.

Și-a înfipt două cuțite în inimă

Medicii chemați la fața locului nu au mai putut să-l salveze.

"S-a trimis echipaj prim ajutor SMURD, pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator, motiv pentru care se solicita in sprijin un echipaj de Terapie Intensivă Mobila. Plaga înjunghiată era zona toracelui, pe partea stângă, în inimă. Avea hemoragie, a pierdut cam un litru de sânge.

Stopul cardiac neresponsiv la manevrele de resuscitare. După manevrele de resuscitare a fost declarat decesul. Rămâne decedat la locul solicitării in prezenta familiei și a poliție", a declarat Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iaşi.

Poliţiştii au deschis dosar penal, iar corpul tânărului a fost dus la IML pentru necropsie.

Telverde - Linia Antisuicid

Cei care au astfel de gânduri pot apela oricând la Alianţa Română de Prevenţie a Suicidului (ARPS), la numărul telverde 0800 801 200.

Alianţa Română de Prevenţie a Suicidului (ARPS) este o organizaţie non-profit, care s-a înfiinţat cu scopul menţinerii şi promovării calităţii vieţii prin prevenirea actului suicidar.

×
Subiecte în articol: Iași sinucidere cutite
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close