Antena 3 CNN Actualitate Iată luxoasele vile de protocol aflate la dispoziţia lui Traian Băsescu în anii de mandat

Iată luxoasele vile de protocol aflate la dispoziţia lui Traian Băsescu în anii de mandat

Iată luxoasele vile de protocol aflate la dispoziţia lui Traian Băsescu în anii de mandat
Sursa foto: Foto: Mediafax (la Vila Neptun)
25 Iul 2012   •   23:01

Mihai Gâdea a prezentat în cadrul ediţiei de miercuri seară a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3 alte şase locaţii de protocol din ţară aflate la dispoziţia preşedintelui României.

Palatul de la Olăneşti, folosit pe post de vilă de protocol. Este îngrădit din 2006. Statul a acordat peste 1.5 limioane de euro pentru extinderea vilei şi modernizarea ei.

Vila de protocol de la Covasna, care la cererea preşedintelui suspendat Traian Băsescu a fost introdusă în circuitul de protocol, a fost construită în anii 80 pentru a fi folosită ca vilă de vânătoare de Nicolae Ceauşescu.

Palatul Scroviştea
. Este un complex compus din 4 vile, corp administrativ, corp gardă, corp bazin, popicărie, cramă, ferme, crescătorii, pădure şi teren aferent.

Vila de la Predeal
, preferata preşedintelui suspendat Băsescu în timpul vacanţelor de iarnă.

Complex Foişor din Sinaia, care cuprinde Palatul Foişor, Casa Veche, Casa Păpuşii, sere, heliport, anexe, construcţii speciale, parc şi teren aferent.

Vila Neptun, cunoscută pentru faptul că era preferată de familia Ceauşescu pentru vacanţele la mare şi devenită apoi preferată şi de familia Băsescu.


Premierul Victor Ponta a făcut o vizită inopinată, miercuri, la Vila Dante, aflată la doar 200 de metri de Vila Lac 3, actuala reşedinţă a preşedintelui Traian Băsescu.

Împreună cu mai mulţi jurnalişti acreditaţi la Palatul Victoria, Ponta a mers la Vila Dante a RA-APPS, unde le-a spus că are date că acest imobil a fost pregătit, cu reparaţii din bani publici de peste un milion VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII Sinteza Zilei DE LA ANTENA 3.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close