Antena 3 CNN Actualitate Ilie Năstase, apariție spectaculoasă la Cannes 2024 | Filmul ”Nasty”, documentarul despre viața și cariera tenismenului, prezentat la Festivalul de Film

Ilie Năstase, apariție spectaculoasă la Cannes 2024 | Filmul ”Nasty”, documentarul despre viața și cariera tenismenului, prezentat la Festivalul de Film

Pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2024 a pășit și Ilie Năstase. Tenismenul a fost copleșit de emoții, după ce, în cadrul festivalului, a fost prezentat Nasty, un film documentar despre viața și cariera acestuia.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Mai 2024   •   14:34

Al doilea proiect românesc difuzat la Festivalul de Film de la Cannes 2024 e "Nasty", despre cariera lui Ilie Năstase. 

Deși pe covorul roșu nu l-a însoțit, Ioana Năstase a fost alături de soțul ei la Cannes 2024. Soția lui Ilie Năstase a atras privirile cu o ținută elegantă, o rochie albă foarte decoltată.

Marele campion, care a apărut la eveniment într-o ținută impecabilă și cu ochelari de soare pe ochi, a fost extrem de emoționat, dar și fericit în egală măsură. 

”Am ţinut foarte mult să fiu în viaţă, să nu-mi facă filmul după ce nu mai eram în viaţă. I-am spus soţiei că sunt foarte fericit că văd atâta lume. Filmul e realizat bine, i-a luat trei ani regizorului să-l facă. S-a filmat în Anglia, Italia, Los Angeles. Nu am vrut să-l văd înainte de premieră. Prietenii mei au fost adevăraţi prieteni”, a declarat Ilie Năstase.

Ioana Năstase (48 de ani), cea pe care fostul lider ATP a numit-o recent "cea mai frumoasă femeie din lume", a atras privirile cu o ținută elegantă.  

Deși Ilie Năstase a declarat că soţia lui este cea mai frumoasă femeie din lume, cei doi soți, Ilie și Ioana, nu mai locuiesc împreună de luni bune.

Fiecare își plătește separat chiria, iar banii nu sunt ținuți la comun. În ciuda diferenței de vârstă de 29 de ani dintre ei, Năstase, în vârstă de 77 de ani își dorește un copil cu soţia sa.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un val de aer tropical cuprinde România. Unde va fi cel mai cald
x close