Antena 3 CNN Actualitate Ilie Năstase, mesaj cutremurător de ziua sa: "Ce-mi doresc la 74 de ani? Să trăiesc!" Schimbarea radicală care i-a dat viața peste cap!

Ilie Năstase, mesaj cutremurător de ziua sa: "Ce-mi doresc la 74 de ani? Să trăiesc!" Schimbarea radicală care i-a dat viața peste cap!

Ilie Năstase împlinește astăzi 74 de ani, pe care-i sărbătorește alături de noua sa soție, Ioana, pe plaja din Constanța. Marele tenismen afirmă că a plecat din București pentru că se săturase de paparazzi și s-a lăsat adoptat de orașul de la malul mării. Are deja și buletin de Constanța.

Ilie Năstase, mesaj cutremurător de ziua sa: "Ce-mi doresc la 74 de ani? Să trăiesc!" Schimbarea radicală care i-a dat viața peste cap!
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    19 Iul 2020   •   09:54

„Sunt la Constanța. Orașul care m-a adoptat de curând. Mi-am făcut buletin de Constanța, sunt cu acte în regulă. De-al locului cum se spune. Nu se mai putea trăi în București. Mă cam săturasem să fie toată ziua paparazzii pe urmele mele.

Nu puteam să ies undeva, să stau liniștit, că imediat săreau din mașini. Mă pozau, mă filmau și dădeau tot felul de tâmpenii. Ioana, soția mea este din Constanța și am decis împreună că e mai bine să ne mutăm aici”, a declarat Ilie Năstase.

Ilie Năstase: Vreau doar să fiu sănătos!

Ilie Năstase spune că cel mai mult își dorește să fie sănătos și să se poată bucura de viață.

„Dumnezeu m-a ajutat în viață. Și acum mă simt foarte bine. Ce-mi doresc acum? Să trăiesc… Nu știu dacă o să mai fie 20 de ani, dar câți vor fi sper să fie fericiți. Dumnezeu știe ce va urma pentru mine. Eu vreau să fie sănătos, să mă pot bucura de viață. E cel mai frumos lucru pe care și-l poate dori cineva. (...)
Viaţa mea de familie s-a schimbat mult. Soția mea Ioana a avut un rol important. Mi-am făcut și un tatuaj cu numele ei. L-am făcut la Monte Carlo. Am sunat-o și i-am zis că m-am tatuat. Nu-i venea să creadă. Eu am vrut pe deget, pe lateral, dar era o durere mare. M-a costat o sută de euro, cam așa", a mărturisit Ilie Năstase, într-un interviu acordat Libertatea.
 

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close