Antena 3 CNN Actualitate Prima imagine cu Al Di Meola după ce a fost internat. Mesajul său pentru medicii români: "Nu aş fi aici dacă nu ar fi fost cardiologul meu"

Prima imagine cu Al Di Meola după ce a fost internat. Mesajul său pentru medicii români: "Nu aş fi aici dacă nu ar fi fost cardiologul meu"

Chitaristul Al Di Meola a transmis un mesaj medicilor de la Spitalul ”Bagdasar - Arseni” din Capitală după ce a suferit un infarct la concertul pe care îl ținea la Arenele Romane.

Prima imagine cu Al Di Meola după ce a fost internat. Mesajul său pentru medicii români: "Nu aş fi aici dacă nu ar fi fost cardiologul meu"
Sursa foto: Facebook I Al Di Meola
de Ştefan Petrică    |    01 Oct 2023   •   15:53

Chitaristul Al Di Meola a fost internat la Spitalul ”Bagdasar - Arseni” din Capitală, cu probleme cardiace, după ce i s-a făcut rău în timpul concertului susținut la Arenele Romane.

Se pare că acesta ar fi suferit un infarct.

Artistul a transmis un mesaj, pe pagina sa de socializare, pentru medicii din București.

"Mă simt mult mai bine! Va mulțumesc mult pentru toate urările de bine și comentarii. Nu as fi aici daca nu ar fi fost cardiologul meu, Dr. Valentin, de la spitalul Bagdasar Arseni din București!

Citește și: Soția cunoscutului solist american Al Di Meola le mulțumește în lacrimi medicilor de la Spitalul Bagdasar-Arseni: "Are o armată de oameni lângă el”

O sa o las mai ușor în perioada ce urmează. Trebuie sa mă recuperez complet să mă pot întoarce la muzica și să o văd crescând pe fiica mea, Ava.

Va sunt pe veci recunoscător pentru tot", a scris Al Di Meola, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Al Di Meola
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close