Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini din noaptea uciderii lui Emi Pian

Primele imagini din noaptea uciderii lui Emi Pian

Antena 3 a prezentat primele imagini surprinse de camerele de supraveghere de la uciderea șefului clanului Duduianu, Emi Pian.

Primele imagini din noaptea uciderii lui Emi Pian
de Georgiana Adam    |    24 Dec 2020   •   08:20

 În fotografiile obținute de Antena 3 se vede cum, între cele două clanuri rivale are loc o altercație violentă, în urma căreia Emi Pian a murit. 

Emi Pian a fost ucis în timpul unui joc de noroc

Liderul clanului Duduianu a fost ucis de un rival. Scandalul a pornit din cauza unui joc de noroc. În timpul unui joc de barbut, un membru al clanului Rinu s-ar fi certat cu Emi Pian și i-a spus că face parte dintr-un clan care a trăit în sărăcie. A urmat o încleștare scurtă. În timp ce încercau să se imobilizeze reciproc, rivalul l-ar fi înjunghiat pe Pian în picior.

Potrivit unor martori, Emi Pian i-ar fi strigat fratelui său, Grațian, care era față: ”M-a tăiat! Ia și omoară-l!” Atunci, Grațian ar fi apucat un topor și l-a lovit pe agresorul fratelui său, însă fără să-i provoace răni grave.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost dus de fiul său la Spitalul Universitar de Urgență. Pierduse deja prea sânge, iar după aproximativ o oră a fost declarat mort.

×
Subiecte în articol: Emi Pian
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close