Antena 3 CNN Actualitate Imagini cu piscina SPP. Cine se relaxează la SPA-ul lui Lucian Pahonțu

Imagini cu piscina SPP. Cine se relaxează la SPA-ul lui Lucian Pahonțu

Imagini cu piscina SPP. Cine se relaxează la SPA-ul lui Lucian Pahonțu
Sursa foto: foto: captura Antena 3
05 Feb 2018   •   17:16

Au apărut reacții incredibile după dezvăluirile despre ce se întâmplă în interiorul Serviciului de Pază și Protecție a demnitarilor.

Se cere deja o comisie specială de anchetă a activității SPP, dar până atunci la Comisia de apărare din Senat sunt chemate nume grele, printre cale Liviu Dragnea și premierul Viorica Dăncilă.

Totuși, în toată acestă înșiruire de nume nu se află cel al șefului SPP, Lucian Pahonțu, cel pe care preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, l-a acuzat, duminică seara, că foloseşte, de foarte mulţi ani, angajaţi ai instituţiei pe care o conduce pentru a colecta informaţii.

Cătălina Porumbel a prezentat în Ediția specială de luni imagini cu acest centru SPA în care se relaxează mulți demnitari de rang înalt și procurori militari.

Fostul șef al Serviciului de Pază și Protecție, Dumitru Iliescu, a explicat pentru Antena 3, cine ar trebui să aibă acces la centrul SPA al instituției. Dumitru Iliescu subliniază că trebuie să existe niște documente în baza cărora baza să fie folosită de anumite persoane sau instituții.

"Acest bazin este întreținut din fondurile SPP și când se face o colaborare, o cooperare în zona aceasta baza poate fi folosită și de alte instituții ale statului", a spus Dumitru Iliescu.

Liviu Dragnea va fi audiat în comisia de apărare din Senat după acuzaţiile lansate de adresa şefului SPP, Lucian Pahonţu.

Dragnea trebuie să prezinte dovezi în cazul declaraţiilor potrivit cărora oamenii lui Pahonţu îi spionau pe demnitari.

Preşedintele comisiei de apărare, liberalul Marcel Vela, spune că la audieri ar putea fi chemaţi şi premierul Viorica Dăncilă să spună de ce a renunţat a serviciile SPP, dar și vicepremierul Paul Stănescu, care a declarat că a fost abordat prin intermediari de generalul Pahonțu, cu privire la chestiuni care țin de organizarea PSD.

 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close