Antena 3 CNN Actualitate Imagini cu scandalurile răsunătoare în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor

Imagini cu scandalurile răsunătoare în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor

Imagini cu scandalurile răsunătoare în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor
15 Sep 2015   •   12:21

Corneliu Vadim Tudor a fost un om aprig la vorbă şi a spus mereu lucrurilor pe nume, chiar dacă, de multe ori, a deranjat. De-a lungul timpului, şi-a atras simpatii şi antipatii din partea celor din jur.

Scandalurile interminabile cu politicieni şi cu diverse personaje din viaţa publică au rămas în memoria tuturor.

Un scandal cu răsunet în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor a fost cel de la sediul PRM, din 2011. Atunci, executorii au încercat să-l evacuze pe tribun din sediul partidului.

Nici fostul său apropiat şi coleg de partid, Gheorghe Funar, nu a scăpat de jignirile lui Corneliu Vadim Tudor, care era supărat că fusese demis din fruntea Partidului România Mare

Instanţa i-a dat, însă, câştig de cauză lui Vadim, care a revenit la conducerea PRM.

De-a lungul timpului, Corneliu Vadim Tudor şi Gigi Becali s-au certat şi s-au împăcat. De fiecare dată, cu jigniri, scandal şi spectacol. In 2009, când Becali a fost arestat, Vadim Tudor l-a inclus pe listele PRM pentru europarlamentare, iar împreuna au intrat in Parlamentul European. Apoi s-au certat.

A urmat o împăcare la fel de spectaculoasă ca şi cearta celor doi.

La nici o luna de când se îmbrăţişau, s-au certat din nou, pentru că nu s-au înţeles în privinţa candidaţilor, la alegerile locale din 2012.

In 1999, Vadim Tudor a incercat sa declanseze un scandal sexual, dupa modelul celui in care a fost implicat Bill Clinton. Tribunul a publicat atunci un jurnal al actriţei Rona Hartner, în care era relatată o aventură pe care aceasta ar fi avut-o cu preşedintele României de atunci, Emil Constantinescu.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close